Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Ντέμης Νικολαΐδης έζησε την μεγαλύτερη απώλεια της ζωής του, καθώς η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, έφυγε από την ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο – δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία της.
Έκτοτε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, όπως σας αποκαλύψαμε με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, έχει απομωνοθεί και θρηνεί με τον τρόπο του για τον χαμό της αγαπημένης του, ενώ σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, φαίνεται ότι σιγά σιγά προσπαθεί και πάλι να πατήσει στα πόδια του.
Χαμογελά ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το θάνατο της συντρόφου του
Σε βίντεο που φέρνει η εκπομπή Happy Day του ALPHA TV, φαίνεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να ποζάρει χαμογελαστός μαζί με την Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιάννη Πάγκο. Η κίνηση αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή δείχνει ότι δεν τα παρατά και παρόλο που έζησε μια από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του, κοιτά το μέλλον και προχωρά μπροστά.
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου
Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα έκανε και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, επιστρέφοντας με την αθλητική εκπομπή Builid Up, την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Μιχάλη Τσόχο στο athletiko.gr. Δεν έκανε καμία αναφορά, ωστόσο, στην απώλεια της συντρόφου του, καθώς είναι κάτι που ακόμα τον πονάει και είναι πολύ νωπό, ενώ γενικότερα ως άνθρωπος δεν επικοινωνεί δημόσια τα προσωπικά του και τα συναισθήματά του.
Δείτε επίσης: Σάλος με ανάρτηση αθλητικογράφου για τον Νικολαΐδη και την εκλιπούσα σύντροφό του: Πώς μπλέχτηκαν η Βανδή και ο Μπισμπίκης
Ποια ήταν η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Καταγόταν από τα Ιωάννινα, αλλά ζούσε μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολούνταν με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ ήταν και καλή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

Είχε πραγματοποιήσει, ωστόσο, και μία τηλεοπτική εμφάνιση. Την είχαμε δει, συγκεκριμένα, στη σειρά “Καληνύχτα μαμά” του ΑΝΤ1 το 1996-1997 όπου είχε τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», είχε πει η ίδια πριν καιρό για την συμμετοχή της στη σειρά.
Η γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και η σχέση με τα παιδιά του
Η γνωριμία της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με τον ποδοσφαιριστή και πρώην σύζυγο της Δέσποινας Βανδή, έγινε το 2022, μέσα από κοινούς γνωστούς, και αμέσως γεννήθηκε ένας νέος έρωτας ανάμεσά τους. Παρόλο που και οι δύο δεν ήθελαν να προβάλλουν την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή και έτσι τον Μάιο του 2023 διέρρευσε πως ήταν μαζί, μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ο ένας για τον άλλο και αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως εκείνη είχε καταφέρει να έχει μία πολύ όμορφη σχέση με τα παιδιά του Ντέμη Νικολαΐδη, τον Γιώργο και την Μελίνα, από τον γάμο του με την τραγουδίστρια.
«Αυτοί οι δυο άνθρωποι δέσανε. Είναι υπέροχα. Ο ένας φέρεται τέλεια στον άλλον. Είναι υπέροχα. Μέσα από την Αλεξάνδρα, εγώ αγάπησα τον Ντέμη γιατί είδα το μεγαλείο της ψυχής του και το πόσο τέλειος άνθρωπος είναι. Να ξέρετε ότι η Αλεξάνδρα έχει μια πολύ καλή σχέση και με τη Μελίνα και τον Γιώργο, τα παιδιά του και αυτό είναι το πολύ υγιές και όμορφο», είχε πει, μάλιστα, χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της για την σχέση τους, ενώ απόδειξη είναι και η φωτογραφία που είχαν αναρτήσει με την 20χρονη από την συναυλία των Coldplay που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ πριν από ένα χρόνο.



Όσον αφορά στον γιο του ποδοσφαιριστή, Γιώργο, έμενε μαζί τους, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού, εκείνος την εμπιστευόταν, συζητούσε μαζί της, της ανέφερε τους προβληματισμούς του, κι αυτό ήταν κάτι που αρέσει πολύ στον μπαμπά του, διότι αισθανόταν πως τα παιδιά του ενέκριναν τις επιλογές του.
Η μάχη της με τον καρκίνο
Ήταν Δεκέμβρης του 2024 όταν η ίδια δημοσίευσε στα social media της μία φωτογραφία με άλλη εμφάνιση και κοντό μαλλί, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση, αλλά κανένας τότε δεν γνώριζε την αλήθεια πίσω από την αλλαγή αυτή, μέχρι που τον Φεβρουάριο του 2025 αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για το «χτύπημα» που δέχθηκε.
Έκανε, συγκεκριμένα, μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, αποκαλύπτοντας πως «πολέμησε» και εκείνη με τη νόσο, αλλά φαινόταν πως είχε καταφέρει να αφήσει αυτή την δυσκολία πίσω της.
«Είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε», έγραφε στην φωτογραφία που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ενόσω έκανε τις θεραπείες της, όπου φαινόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με ορό στο χέρι της.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση πήρε διαφορετική τροπή…