Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και κατέγραψε τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. Απαντούσε με μεγάλη χαρά και ευγένεια σε όλες τις ερωτήσεις, μέχρι που την ρώτησαν για τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Τότε έστειλε τις ευχές της και αποχώρησε άρον άρον.
Η αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου σε ερώτηση για τον Γιώργο Γεροντιδάκη
«Υπάρχουν μέρες που θα ξυπνήσω και λέω “ω Θεέ μου, πώς θα γίνει η αναστήλωση”;», είπε αρχικά για την εικόνα της και πώς αισθάνεται για αυτή, ενώ όταν την ρώτησαν για ένα νέο τηλεπαιχνίδι που ακούγεται πως θα παρουσιάσει, απάντησε όλο νόημα: «Εμένα τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν. Έχω παρουσιάσει και στο παρελθόν, οπότε γιατί όχι;».
Όταν, όμως, δημοσιογράφος την ρώτησε εάν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι καλή συνέχεια. Καλό Καλοκαίρι» και αποχώρησε με γοργούς ρυθμούς.
Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και επισήμανε για την ηθοποιό: «Η Ντορέττα είναι στα καλύτερά της», επισημαίνοντας πως ο ρεπόρτερ προσπάθησε να την ρωτήσει πλαγίως για την σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, εφόσον η ίδια δεν θέλει να μιλάει καθόλου γι’ αυτή σε κάμερες και κανάλια.
Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο λόγος που δεν μιλά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη – «Είναι ένα κεφάλαιο που…»
Μπορεί εκείνοι να μην το παραδέχονται, αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους είχε “τσακώσει” σε πολύ τρυφερά τετ α τετ!
Το Πάσχα που πέρασαν μαζί στην Αίγινα άλλωστε ήταν αποκαλυπτικό, με αυτόπτες μάρτυρες όχι μόνο τους ντόπιους και τους επισκέπτες του Πάσχα, αλλά και τους φίλους τους, την Μαίρη Συνατσάκη, τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους Ολίβια 2,5 χρονών.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη είναι αχώριστες εδώ και πολλά χρόνια, οπότε – ποιον άλλον; – θα εμπιστευόταν για την σχέση της η φρεσκοερωτευμένη παρουσιάστρια από την κολλητή της…

Η πενταμελής παρέα που βρισκόταν στην Αίγινα από την Μεγάλη Παρασκευή, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, βρέθηκε για φαγητό στην Πέρδικα και συγκεκριμένα στο φημισμένο εστιατόριο της περιοχής, “Γιοβίτα” δίπλα στο κύμα, και το σκηνικό δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης.



«Την τάιζε στο στόμα, ήταν όλο γέλια και χάδια. Έβλεπες δυο ανθρώπους που δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας που μας έστειλε και το φωτογραφικό υλικό. Οι δυο τους προσπάθησαν να είναι διακριτικοί, όμως πλέον όπως μας μετέφεραν δεν κρύβονται εύκολα.
Τι σημασία έχει αν αυτό το ειδύλλιο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, «φωνάζει» από μόνο του ότι ήδη έχει πάρει φωτιά. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που φέτος τον απολαμβάνουμε στο «Grand Hotel» του ΑΝΤ1, βρήκε χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, και μαζί με την αγαπημένη του Ντορέττα Παπαδημητρίου, δείχνουν να απολαμβάνουν μια φάση ξεγνοιασιάς και ανανέωσης.
Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από διάφορα σκαμπανεβάσματα μέχρι να «δέσει» (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), αλλά φαίνεται ότι τελικά είχε αίσιο τέλος και τώρα οι δυο τους είναι αχώριστοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αίγινα έζησε ένα «πασχαλινό love story» με έντονο άρωμα άνοιξης, χαμόγελα και… ρομαντικά ταΐσματα στο στόμα.


">
">
">
">
">
">
">