Μια εβδομάδα γεμάτη αγάπη, φίλους και χαμόγελα πέρασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πιο ανεβαστικό τρόπο.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μοιράστηκε με τους followers της το Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο στιγμές από τη γιορτή της, με τίτλο «Ήταν μια rock and roll εβδομάδα με πολλή αγάπη και χαρά».
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της
Ανάμεσα στις φωτογραφίες, ξεχώρισε η έκπληξη που της έκανε η κολλητή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία εμφανίστηκε με τούρτα γενεθλίων και μπαλόνια, χαρίζοντας στη Ντορέττα Παπαδημητρίου μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και γέλιο. Όλοι μαζί, φίλοι και συνεργάτες, τραγούδησαν το «Happy Birthday» και αντάλλαξαν τρυφερές ευχές, με την παρουσιάστρια να λάμπει μέσα στο casual αλλά εντυπωσιακό outfit της.
Οι followers της έσπευσαν να τη γεμίσουν με ευχές και καρδιές, ενώ πολλοί σχολίασαν πόσο λαμπερή και ανανεωμένη δείχνει η αγαπημένη σελέμπριτι.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φέτος βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της. Μιλώντας για τα παιδιά της έχει πει: «Ο Διονύσης, ο μεγάλος μου γιος, σπουδάζει αθλητικές επιστήμες στην Κύπρο, είναι στο 4ο έτος. Θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ο Φίλιππος είναι στο δεύτερο έτος, στο marketing. Είναι επιχειρηματικό μυαλό.
Κάνουμε παρέα. Περνάμε ωραία στ’ αλήθεια. Έχουμε κρατήσει ότι είμαι η μαμά τους. Έχει διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια, δεν αλλάζει η συμπεριφορά ξαφνικά. Είμαστε ίσοι. Κι εγώ τους σέβομαι αντίστοιχα. Έχουν μεγαλώσει με πολλή αγκαλιά και να εκφράζουμε τα συναισθήματα. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες, ο Διονύσης μου δίνει περισσότερα, ο Φίλιππος με το τσιγκέλι», είπε αρχικά για τα παιδιά της.

Και στη συνέχεια, σχετικά με τις συντρόφους των γιων της, δήλωσε: «Ο Φίλιππος δεν λέει τίποτα για κορίτσια. Ο Διονύσης μου τα λέει όλα. Μιλάει και με την γιαγιά του πολύ και με τον μπαμπά του και σε επίπεδο συμβουλών και τι θα κάνει».
Όσον αφορά στην δική της προσωπική ζωή και στο τι επιλέγει να επικοινωνεί στα παιδιά της, απάντησε: «Είμαστε πιο επικοινωνιακοί τώρα για την προσωπική μου ζωή. Αν έχω πρόβλημα δεν θα το συζητήσω με τα παιδιά μάλλον, αλλά είμαστε αρκετά ανοιχτοί. Και ο Διονύσης όταν είναι με την κοπέλα του καθόμαστε μαζί στο σπίτι. Δεν μου έχουν πει αυτολεξεί ότι θέλουν να είμαι χαρούμενη, αλλά ελπίζω ότι τους ενδιαφέρει. Με έχουν δει και στενοχωρημένη».