Η απόφαση του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, του Τούρκου σεφ και εστιάτορα κουρδικής καταγωγής, να ανοίξει εστιατόριο στην Αθήνα και μάλιστα στα Βόρεια Προάστια, είναι η νέα πληροφορία για εκείνον και την επιχειρηματική του δράση στην Ελλάδα.

Είναι πλέον οριστικό, καθώς ο διάσημος και ιδιαίτερα δημοφιλής σεφ, σκέφτεται να ανοίγει εστιατόριο, στην Κηφισιά, ενώ υπολογίζει σε κάτι ξεχωριστό, εντελώς διαφορετικό από εκείνο που διατηρεί στη Μύκονο.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ έγινε γνωστός για την τεχνική του σε ότι αφορά τα καρυκεύματα κρεάτων αλλά και τον τρόπο αλατίσματός τους

Γνωστός και ως Salt Bae, είχε ανακοινώσει και παλαιότερα ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα εστιατόριο στην Αθήνα, αλλά ο αστάθμητος παράγοντας τύχη, έπαιξε το δικό του ρόλο, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το επαγγελματικό του εγχείρημα. Τώρα, φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για εκείνον και όλα να δείχνουν σωστά συντονισμένα, ώστε αυτή η χρονιά να είναι εκείνη που θα πραγματοποιήσει το νέο του επαγγελματικό όνειρο. Γνωστό μεσιτικό γραφείο έχει αναλάβει όλη τη διαδικασία της ανεύρεσης του χώρου εστίασης, που ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας, αναζητά.

Μαζί με το χώρο αυτό, ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, αναζητά και ένα σπίτι στην Αθήνα, στο οποίο θα μένει, όχι μόνο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, ώστε να επιβλέπει, αλλά και γιατί αγαπά την Ελλάδα και θέλει να παραμένει εδώ, για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν ότι αναζητά εστιατόριο πολλών τετραγωνικών μέτρων, καθώς δε θα περιορίζεται μόνο στο χώρο του εστιατορίου κάτω, αλλά θα υπάρχει και prive χώρος, σε επάνω όροφο.

Η κουζίνα θα είναι κοινή, αλλά ο κάτω χώρος με τον επάνω, θα χωρίζονται λόγω… τιμής, αφού θα υπάρχουν δύο τιμοκατάλογοι ανάλογα με τα βαλάντια του καθενός, που σημαίνει πως όσο ανεβαίνει ο όροφος, τόσο θα ανεβαίνουν και οι τιμές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, είναι πάντα μια μεγάλη έκπληξη, όσον αφορά τα εστιατόριά του, αφού ο τιμοκατάλογος… καίει.