Ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους γιους του Άρη και Μιχαήλ-Άγγελο, μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα από το χιούμορ τους έδειξαν την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον, ενώ προχώρησαν σε αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή.
Ο Άρης Κρητικός αναγνώρισε τον πατέρα του ως τη βασική πηγή… έμπνευσης για την παράσταση που παρουσιάζουν: «Ο πατέρας μας δίνει το περισσότερο υλικό για πλάκα. Έχει συμβάλει αρκετά στο να φτάσουμε εδώ και να μπορούμε να γεμίσουμε μια παράσταση μόνο με συγγενείς».
Ο Στέλιος Κρητικός, από την πλευρά του, δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κάνει και πέμπτο παιδί: «Δεν μου αρέσει να βάζω απαγορευτικά. Γιατί να πω κάτι που μπορεί να ανατρέψω μετά;», με τον Μιχαήλ-Άγγελο πάντως να… αντιδράει.
Ο Στέλιος Κρητικός αποκαλύπτει τι θαυμάζει στους γιους του
Η οικογένεια Κρητικού μοιράζεται δύο σπίτια, με τον Στέλιο και τη νέα του οικογένεια να ζουν στο Φάληρο, ενώ ο Άρης και ο Μιχαήλ-Άγγελος μένουν στην Αρτέμιδα με τη μητέρα τους. Όπως ανέφερε ο Άρης με χιούμορ: «Αν μπορούσε κάποιος να πάει στην Αδριατική, θα το είχαμε κάνει!»
Οι γιοι του Στέλιου Κρητικού αποκάλυψαν τι θαυμάζουν σε εκείνον: «Στον μπαμπά θαυμάζω την υπομονή του», δήλωσε ο Μιχαήλ-Άγγελος, ενώ ο Άρης τόνισε: «Το πάθος και η ενέργεια που έχει για οτιδήποτε καταπιάνεται».
Δείτε επίσης: «Ακούγεται εύκολο, αλλά ήταν ένα επαγγελματικό…» – Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για την προσωπική του ζωή
Ο Στέλιος Κρητικός από την πλευρά του απάντησε: «Τούς χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα. Θαυμάζω τη μοναδικότητα του καθενός και νιώθω τη σημαντικότητά τους».
Οι ξεκαρδιστικές στιγμές και το Survivor
Η οικογένεια δεν στερείται χιούμορ αν μη τι άλλο. Οι γιοι του θυμήθηκαν το άγχος και την ενθουσιασμό τους όταν ο πατέρας τους συμμετείχε στο Survivor, με τον Μιχαήλ-Άγγελο να δηλώνει: «Οι γονείς μας δεν επέτρεψαν να υπάρξει κάποια κρίση στη σχέση μας όταν χώρισαν, ο καθένας με τον τρόπο του μας έδειχνε ότι είναι εδώ. Ο μόνος χωρισμός που έγινε ήταν ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Δεν βιώσαμε χωρισμό σαν χωρισμό. Μεγαλύτερη ανυπομονησία να τον δω είχα όταν πήγε στο Survivor, παρά όταν έμαθα ότι χώρισαν»
«Εμείς του είπαμε “Μπαμπά, φύγε” για το Survivor, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Θυμάμαι να αγχώνομαι, να πορώνομαι, έσπασα κι έναν καναπέ όταν κέρδισε αγώνισμα», δήλωσε ο Άρης Κρητικός από την πλευρά του.
Από τις φάρσες μέχρι τις «μάχες» στο μπρα ντε φερ, οι Κρητικοί δείχνουν πως η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη στιγμές διασκέδασης και υποστήριξης.