Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως πρώτο σας είχε μεταφέρει το youweekly.gr. Το ζευγάρι, που τους τελευταίους μήνες κρατούσε χαμηλούς τόνους, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, δίνοντας ουσιαστικά την απάντηση που όλοι περίμεναν γύρω από τη δεύτερη εγκυμοσύνη.
Ο ηθοποιός και η σύζυγός του έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Οδύσσεια», με τη Γεωργία Κρασσά να τραβά τα βλέμματα με την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η εικόνα αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του youweekly.gr και της Τζώρτζιας Συρίχα, καθώς οι δυο τους μέχρι σήμερα δεν είχαν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, επιλέγοντας να προστατεύσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τα τέλη Απριλίου του 2026 σας είχαμε ενημερώσει για τα ευχάριστα, ωστόσο τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Γεωργία Κρασσά απέφυγαν να σχολιάσουν δημόσια τα δημοσιεύματα.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Γονείς για δεύτερη φορά
Ορφέας Αυγουστίδης: Τι έλεγε για την οικογένεια που δημιουργεί με τη Γεωργία Κρασσά
Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Αχιλλέα-Κωνσταντίνο, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και άλλαξε για πάντα τη ζωή τους. Προτού γίνουν γονείς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 11 Ιουνίου 2022, ενώ παράλληλα βάφτισαν τον γιο τους σε κτήμα στο Κορωπί. Κουμπάροι ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος με τη σύζυγό του.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει μιλήσει αρκετές φορές με ιδιαίτερη αγάπη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Γεωργία Κρασσά, τονίζοντας πως η πατρότητα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής του. «Το παιδί σου είναι κάτι χειροπιαστό και είναι αυτό που θα σε κοιτάζει όταν εσύ θα φεύγεις, ή θα νομίζεις ότι φεύγεις ή θα σε πιάνουν οι μαύρες σου και θα θες κάποιος ή κάποια για να σηκωθείς. Το παιδί είναι μία καλή αφορμή για να σηκωθείς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αναφερθεί με συγκίνηση και στη σχέση του με τη σύζυγό του, λέγοντας για την οικογένειά τους πως: «Αυτό που έχουμε φτιάξει με τη Γεωργία, είναι ένα όλον». Πλέον, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ζώντας ξανά τη χαρά της αναμονής ενός παιδιού.




">
">
">
">
">
">
">
">