Σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, το πλατό της εκπομπής Buongiorno του MEGA σχολίασε τις δηλώσεις που παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στην ρεπόρτερ της εκπομπής αλλά και το τέλος της καλοκαιρινής εκπομπής της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Παρέα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η καλοκαιρινή infotainment εκπομπή μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου – δείτε εδώ την συγκίνησή της στο τέλος της εκπομπής. Ύστερα, τα ηνία πήρε ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή Το Πρωινό που έκανε πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου – δείτε εδώ πώς καλωσόρισε το κοινό ο παρουσιαστής.
Πώς σχολίασε το Buongiorno την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, Καλοκαίρι Παρέα
Αρχικά, η εκπομπή πρόβαλλε τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου την οποία την συνάντησαν μέσα στο αυτόκινητό της. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για την εκπομπή Καλοκαίρι Παρέα: «Ήταν εξαιρετικά, ήταν εξαιρετικά όλα. Ήταν κάτι το οποίο το έχω ξανακάνει πολλά χρόνια στο παρελθόν, τώρα ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν info, ήταν πιο πολλές ώρες και όλα αυτά. Ήταν για εμένα πολύ μεγάλη χαρά. Κατάφερα και συνδύασα και διακοπές φέτος μαζί με την δουλειά». Ενώ, σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον, απάντησε: «Δεν πρόκειται να σας απαντήσω σε αυτό δεν έχω απαντήσει ποτέ. Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, δεν είναι της ώρας καθόλου αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ».
Ύστερα, το πλατό σχολίασε πώς γίνεται ενώ η εκπομπή ήταν η επιτυχία του καλοκαιριού και έκανε πολύ μεγάλα νούμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό να μην συνεχίζει αμέσως μετά η Κατερίνα Καραβάτου με νέα εκπομπή στο κανάλι. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε ότι δεν συμφωνούσε με πολλά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στον ΑΝΤ1 δεν το περιμένανε να πάει τόσο καλά, είχαν συμφωνήσει άλλο πρόγραμμα. Θέλει αντανακλαστικά αυτό, και ποιον να φάνε; Εγώ την εκτιμώ πάρα πολύ την Κατερίνα και εκτιμώ το αποτέλεσμα, που πήγε τόσο καλά στα νούμερα. Εγώ προσωπικά κρίντζαρα, έκλαιγε πάρα πολύ συχνά, με φρικάρει όταν το κάνει αυτό η Κατερίνα και γενικά ήταν μια εκπομπή που δεν συμφωνούσα σε όλα αλλά αυτό δεν είναι δικό μου. Στον κόσμο πέρασε πολύ και μαζικά».
Η αποκάλυψη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Κατερίνας Καραβάτου
Όπως αναφέρει το TV Insider, η αποχώρησή της από τον «αέρα» είναι προσωρινή, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2026, πιθανότατα στη μεσημεριανή ζώνη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καραβάτου και το κανάλι έχουν ήδη προχωρήσει σε συμφωνία και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο εξασφαλίζει την παραμονή της στον ΑΝΤ1 και «σφραγίζει» την επόμενη τηλεοπτική της σεζόν.
