Η εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA έριξε επίσημα αυλαία την περασμένη Παρασκευή 9 Μαΐου, με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της να εμφανίζονται αρκετά συγκινημένοι στο πλατό – δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα.

Παρόλο που η παρουσιάστρια έχει ήδη ανακοινώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα – δείτε εδώ ποιο είναι -, οι συνεργάτες της από την άλλη και οι συντελεστές της εκπομπής έμειναν «μετέωροι» καθώς όπως έγινε νωρίτερα μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα γνωστό, κάποιοι το έμαθαν τελευταία στιγμή. Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την τελευταία εκπομπή, μίλησαν για την επόμενη ημέρα παραχωρώντας δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών της εκπομπής Πάμε Δανάη

Αρχικά, ο Άρης Καβατζίκης μιλώντας στην κάμερα είπε: «Κλείνει μια περίοδο 5 ετών με πολύ φως, αυτό. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω συζητήσει τίποτα, δεν έχω συναντήσει κανέναν άνθρωπο από το κανάλι. Δεν μιλάω ποτέ για το συμβόλαιό μου. Ήταν λίγο ξαφνικό. Δεν έχω καμία πικρία. Δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα (σ.σ. για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα). Κρατάω 5 χρόνια φωτός, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα».

Ο Γιώργος Κρικοριάν μιλώντας επίσης στην κάμερα, είπε: «Ήταν ξαφνικό και πρόωρο το τέλος. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο και χαρούμενο, ήταν όμως ευχάριστες και χαρούμενες οι στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια σε αυτή την εκπομπή. Εγώ δεν γνωρίζω τον λόγο που σταμάτησε η εκπομπή, μπορώ να εικάσω ότι είναι μια στρατηγική κίνηση του καναλιού και προς Θεού κάθε κανάλι έχει το δικαίωμα να κάνει μια στρατηγική κίνηση».

Με την σειρά του ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε: «Ενημερώθηκα για το τέλος της εκπομπής μαζί με τους υπόλοιπους συναδέφλους, δεν γνώριζα κάτι εκ των πρωτέρον. Είμαι απολύτως ενημερωμένος από το κανάλι για την δική μου περίπτωση, ο κάθε ένας νομίζω ξέρει για τον εαυτό του. Για τα οικονομικά μου δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα, είμαστε μια χαρά όμως τα έχουμε συζητήσει όλα.Δεν έχω συζητήσει ακόμη κάτι για άλλο πρότζεκτ είναι πιστεύω πολύ νωρίς».