Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το γιο του, που είναι η μεγάλη του αδυναμία – δείτε φωτογραφία.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε με τα γυρίσματα. Με τις δουλειές και τα εστιατόρια είμαι σε μία μόνιμη κίνηση και είναι πολύ δημιουργική θα έλεγα. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάμαι πολύ αργά το βράδυ και προσπαθώ να βρω χρόνο για να το γιο να παίξουμε, να κάτσουμε αγκαλιά, να του μάθω πράγματα. Να με νιώσει ως παρουσία αισθητά», ανέφερε αρχικά για την επιστροφή του MasterChef .

«Οκτώ χρόνια 9η σεζόν. Έχουμε καλύτερη όρεξη. Κάθε χρόνο είναι διαφορετικό Είναι πολύ δημιουργική η διαδικασία. Προσπαθούμε να στήσουμε ένα MasterChef πολύ ενδιαφέρον για τον κόσμο αλλά και για εμάς», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο ερωτήθηκε για την ανακοίνωση του Λεωνίδα Κοντιζά πως σταματάει από τα τρία εστιατόρια του. «Όταν έχεις στήσει ένα μαγαζί και το έχεις σαν παιδί σου, είναι σαν να αποχωρίζεσαι έναν δικό σου άνθρωπο», σχολίασε.

Η δήλωση του Πάνου Ιωαννίδου περί χωρισμού Κουτσόπουλου – Μιχαλοπούλου

Επίσης, δεν γινόταν να μην δεχτεί ερώτηση και για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχει χωρίσει από την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Οκτώ και πάμε για την ένατη σεζόν; Είναι η ένατη φορά που ακούω κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε.