Συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης στο Πρωινό, όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης. Ειδικότερα ο τραγουδιστής επισήμανε πως σε γενικές γραμμές συμφωνεί με τον ευρωβουλευτή, καθώς και ο ίδιος είναι κατά των αμβλώσεων.

Τα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τις αμβλώσεις

Αρχικά ο Πάνος Καλίδης σημείωσε πως η άμβλωση θεωρείτε φόνος και θρησκευτικά θεωρείται μεγάλη αμαρτία. Συμφωνώ με τον Νίκο Αναδιώτη“, ξεκαθάρισε ο αγαπημένος τραγουδιστής για να συμπληρώσει: “Η άμβλωση θεωρείται φόνος, θρησκευτικά θεωρείται μεγάλη αμαρτία. Είμαι κατά των αμβλώσεων”.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα έχει πει σχετικά η Μαίρη Συνατσάκη, υπογραμμίζοντας πως ποτέ δεν συμφωνούσε με εκείνη και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. “Βρίσκουν μια αμοιβάδα στον Άρη και λένε ότι βρέθηκε ζωή. Δεν θεωρείται ζωή το θαύμα που είναι μέσα στην κοιλιά της γυναίκας;”, σχολίασε ο Πάνος Καλίδης για να προσθέσει: “Ποτέ στη ζωή μου δεν συμφωνούσα με τη Μαίρη Συνατσάκη, οπότε δεν θα συμφωνήσω τώρα”.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Καλίδης: “Ζημιά” πολλών χιλιάδων ευρώ για τα μάτια του τραγουδιστή – Αποκλειστικό

Παράλληλα ο αγαπημένος τραγουδιστής υποστήριξε πως δεν υπάρχουν περισσότερα από δύο φύλα. “Ως Χριστιανός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν περισσότερα από δύο φύλα. Ως τραγουδιστής, είναι όλα μέσα στη ζωή, αγαπάμε όλο τον κόσμο. Η εκκλησία λέει ξεκάθαρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Δεν θα στερήσω σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει», είπε σχετικά ο Πάνος Καλίδης.

«Με την κυρία Στανίση θα δέσουμε καλά»

Τέλος αναφέρθηκε και στη νέα συνεργασία με την Κατερίνα Στανίση, που το τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, μετά από την φυγή του Ηλία Βρεττού και της Κέλλυς Κελεκίδου από το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο. “Δεν υπάρχει πρεμιέρα χωρίς άγχος. Έχω συνεργαστεί ξανά με την κυρία Στανίση, την συμπαθώ και νομίζω ότι θα δέσουμε καλά“, κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.