Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης παρόλο που διατηρούν χαμηλό προφίλ καθώς δεν θέλουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή, πλέον ζουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται, με το ερωτευμένο ζευγάρι να κυκλοφορεί δημόσια χωρίς να κρύβεται από τους παπαράτσι. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του YOUWEEKLY.GR τους “τσάκωσε” στη Γλυφάδα σε μία τελείως casual εμφάνισή τους, με τους ίδιους να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι η κάμερα τους τραβά!
Η Ντορέττα Παπαδημήτριου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη Γλυφάδα
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το YOUWEEKLY.GR βλέπουμε το ζευγάρι να κυκλοφορεί ανυποψίαστο από την ύπαρξη των παπαράτσι, ενώ όπως καταλαβαίνουμε, οι δυο τους κατέβηκαν στη Γλυφάδα προκειμένου να κάνουν ψώνια και να τακτοποιήσουν κάποιες υποχρεώσεις τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν κρύβονται πια – Νέες φωτογραφίες μετά το φιλί





Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε άβαφη και με τελείως casual look, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα baggy jean, ένα φούτερ και αθλητικά παπούτσια, με τα μαλλιά της να είναι μαζεμένα σε έναν ατημέλητο κότσο. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από την άλλη εμφανίστηκε επίσης απλός, φορώντας ένα παντελόνι και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ο ιδανικός συνδυασμός για μία χαλαρή βόλτα.


Το ζευγάρι φαίνεται να περνά μία περίοδο ηρεμίας και απόλυτης συνειδητοποίησης, καθώς όπως έχουν αποκαλύψει μέσα από τις συνεντεύξεις τους έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την σταθερότητα. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους και η οικειότητα μεταξύ τους αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για μία απλή σχέση, αλλά για κάτι πιο βαθύ που αντέχει στον χρόνο.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αφήσει να φανεί ότι βρίσκεται σε μια διαφορετική, πιο ισορροπημένη φάση της ζωής της. «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Για αυτό υπάρχει και αυτή η περισσότερη εξωστρέφεια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου αρέσει πολύ να το αναλύω, να το συζητώ… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά», είχε δηλώσει.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και για την προσωπική της διαδρομή, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε ένα διάστημα όπου ένιωθε ότι είχε χάσει τον εαυτό της. «Επαναλάμβανα συμπεριφορές και έπρεπε να δω τι φταίει σε εμένα και γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», είχε εξομολογηθεί, περιγράφοντας πώς αυτή η διαδικασία τη βοήθησε να επαναπροσδιορίσει τα όριά της.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από την μεριά του μιλώντας στο Buongiorno, αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουμε πάει σε 2 αγώνες, πάω με τους φίλους μου κυρίως. Δεν περίμενε εμένα σε αυτό. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι του αθλητισμού αλλά να υπάρχει και υγεία μέσα σε αυτό. Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις εσύ για ένα σύνολο ανθρώπων που μπορεί να μην το καταλάβουν. Να βγω μπροστά να σταματήσω καταστάσεις έχω βρει τον μπελά μου μετά. Ο κάθε ένας κοιτά τη δική του ζωή μόνο. Δεν θα βγω μπροστά με την ίδια παρόρμηση που θα έκανα παλιά, δεν εκτιμάται αυτό από τους άλλους ανθρώπους. Επειδή βγαίνω εγώ μπροστά δεν ξέρω αν προλαβαίνουν οι άλλοι να βγουν μπροστά για εμένα. Δεν κρύβομαι κιόλας.
Την σχέση μου με την Ντορέττα το βλέπω σαν μία πολύ όμορφη συγκυρία και μία πολύ όμορφη στιγμή. Δεν μπορώ να πω στην διαδικασία της λεπτομέρειας διότι αυτό που έχω μάθει στο κομμάτι της δουλειάς είναι ότι ανοίγω το σπίτι μου σε αυτούς που θέλω. Αν κλείσει η κάμερα μπορώ να σου πω ό,τι θες. Δεν θέλω να τα ακούνε τόσοι άνθρωποι που στο κάτω κάτω βγάζουν μία κακία. Πιστεύω σίγουρα στο timing αλλά μπορεί να μην είναι το timing του άλλου. Αν είναι να πέσεις στα πατώματα να κλαις για ποιο λόγο; Αν φτάσεις σε ένα επίπεδο που δεν αντέχεις…

Δεν θα σταματήσω να κάνω τη ζωή μου, όλοι την κάνουν, γιατί να μην το κάνω εγώ; Το θέμα είναι να φτάσεις σε ένα σημείο για να μπορείς να κάνεις μία υγιή σχέση, ο κάθε ένας άνθρωπος σου μαθαίνει πράγματα και εξελίσσεσαι. Δεν θα πω κάτι κακό. Γίνεσαι καλύτερος. Όσο μεγάλωνα ήθελα να μπαίνω στο σπίτι και να είμαι ήρεμος. Να απομονώνεις όλη αυτή τη κατάσταση. Τώρα την έχω, και την έχω σαν άνθρωπος. Είμαι ήρεμος» αποκάλυψε ο ίδιος.


">
">
">
">
">
">
">
">