Το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουνίου, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, σχολιάστηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ελπίδα Ιακωβίδου για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, τον γάμο που ετοιμάζουν, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί – δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε χαρακτηριστικά πως ο Τζώνη Καλημέρης κάτι πρέπει να κάνει πολύ σωστά για να φαίνεται τόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη η καλή του, εξηγώντας πως είναι άνθρωπος των σχέσεων γενικότερα, με τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για την προσωπική του ζωή.
Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για τον Τζώνη Καλημέρη
«Είναι σχεσάκιας, κάτι κάνει καλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή, γιατί έχει κάνει σχέσεις με τη μισή Ελλάδα. Τώρα πήγε και στην Κύπρο».
Για να μη δώσει συνέχεια, ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να αναφέρει για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού με την Ελπίδα Ιακωβίδου: «Έχει μεγάλα παιδιά, έχει υιοθετήσει και την Ada με την Χριστίνα Κοντοβά. Μπορεί να μη θέλει άλλα παιδιά. Για να το λέει η Ελπίδα κάτι θα έχουν συζητήσει».
Πράγματι, ο Τζώνη Καλημέρης έχει αποκτήσει με την Χριστίνα Κοντοβά την μικρή Ada, με την οποία περνάει χρόνο όποτε μπορεί, ενώ έχει και έναν μεγάλο γιο, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με την Κοραλία Καράντη.
Ο λόγος για τον Εδουάρδο Καλημέρη. Μαμά και γιος έχουν μοναδική σχέση με τον νεαρό να μοιάζει ομολογουμένως στον πατέρα του. Η καλλιτεχνική φύση είναι κάτι που δε μπορούσε να αποφύγει, καθώς ο Εδουάρδος ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αγαπάει τη φωτογραφία και την χιπ χοπ.




">
">
">
">
">
">
">