Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του έζησε ο Πασχάλης, καθώς πάντρεψε την κόρη του, Ζήνα Αρβανιτίδη, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Φρανκ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κόρης του και ήταν εκείνος που τη συνόδευσε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Γλυφάδα, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για πατέρα και κόρη.
Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της, ενώ ο Πασχάλης δεν έκρυβε τη χαρά και τη συγκίνησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της κόρης του. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στην Κερατέα, όπου συγγενείς και φίλοι γιόρτασαν μαζί με το ζευγάρι μέχρι αργά το βράδυ.
Πασχάλης: Ο χορός με την κόρη του και το Μάθημα Σολφέζ
Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν φυσικά ο πρώτος χορός του Πασχάλη με τη Ζήνα. Πατέρας και κόρη βρέθηκαν στο επίκεντρο, με τον τραγουδιστή να χορεύει μαζί της εμφανώς συγκινημένος το κομμάτι του «Τι όμορφη που ήταν η αγάπη μας».
Στη δεξίωση έδωσαν το «παρών» και αρκετά γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ανάμεσά τους η Μπέσσυ Αργυράκη και η Σοφία Αρβανίτη. Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί με τον Πασχάλη το «Μάθημα Σολφέζ», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 1977. Μαζί του τότε στη σκηνή εκτός από την Μπέσσυ Αργυράκη βρίσκονταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η Μαριάννα Τόλη που έχουν φύγει από τη ζωή.
Η ίδια η Ζήνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πρώτη εικόνα από τη μεγάλη ημέρα. Δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας το νυφικό της στο αυτοκίνητο και συνόδευσε το στιγμιότυπο με τη φράση: «Yesterday was special».

Την ίδια ώρα, στιγμιότυπα από την εκκλησία και το γαμήλιο γλέντι άρχισαν να κάνουν τον γύρο των social media, αποτυπώνοντας μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς.
Η Ζήνα Αρβανιτίδη έχει ασχοληθεί στο παρελθόν επαγγελματικά με τη μουσική. Έχει κυκλοφορήσει δική της δισκογραφική δουλειά, ενώ έχει βρεθεί αρκετές φορές στη σκηνή μαζί με τον Πασχάλη, συμμετέχοντας σε μουσικές εμφανίσεις και καλοκαιρινές συναυλίες.
Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει τις συχνές κοσμικές εμφανίσεις και δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα, προτιμώντας να προστατεύει την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.




">
">
">
">
">
">
">
">