Τη νέα σχέση του Πασχάλη Τσαρούχα με την Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να την παρουσιάσει η εφημερίδα Espresso, σχολίασαν ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο Μάνος Νιφλής και η Μαριάννα Γεωργαντή το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή του OPEN, Ώρα Ελλάδος.

Οι δημοσιογράφοι στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναφορά της εφημερίδας στη διαφορά ηλικίας των δύο προσώπων, με τον Γιάννη Κολοκυθά να εκφράζει την ενόχλησή του για τη συγκεκριμένη προσέγγιση και να σχολιάζει πως η εφημερίδα φαίνεται να έχει γενικότερα μια ιδιαίτερη εμμονή με τις ηλικίες.

Γιάννης Κολοκυθάς: «Έχουν θέμα με τις ηλικίες γενικώς»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάνος Νιφλής διάβασε το σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο αναφερόταν στον έρωτα του 60χρονου ηθοποιού με την 38χρονη πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Κολοκυθάς δεν έκρυψε την έκπληξή του με την επιλογή της εφημερίδας να δώσει έμφαση στις ηλικίες του Πασχάλη Τσαρούχα και της Κατερίνας Νοτοπούλου, συνδέοντας το σχόλιό του και με τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την Άννα Βίσση.

«Η Espresso έχει θέμα με τις ηλικίες γενικώς, γιατί λέει τόσο καιρό 70χρονη τη Βίσση», σχολίασε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα από την ηλικία τους. Ο δημοσιογράφος υπερασπίστηκε, μάλιστα, ανοιχτά το ζευγάρι, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο η διαφορά ηλικίας τους αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού. «Άσε τα παιδιά, δεν καταλαβαίνω, μια χαρά, ωραίο ζευγάρι είναι. Το αποκάλυψαν το Σάββατο, δεν το ήξερε κανένας εν τω μεταξύ. Ξαφνικά ανέβασαν μία φωτογραφία και είπαν ότι είναι μαζί. Λογικά το ήξεραν μόνο οι πολύ δικοί τους», ανέφερε.

Μαριάννα Γεωργαντή: «Πού είμαστε και ασχολούμαστε με τις ηλικίες; Στον Μεσαίωνα;»

Η συζήτηση επανήλθε λίγο αργότερα, όταν η Μαριάννα Γεωργαντή πήρε τον λόγο και εξέφρασε με τη σειρά της την αντίθεσή της στην ανάδειξη της διαφοράς ηλικίας ως βασικού στοιχείου της είδησης. «Πού είμαστε και ασχολούμαστε με τις ηλικίες; Στον Μεσαίωνα;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, με τον Γιάννη Κολοκυθά να συμφωνεί. «Έχει κολλήσει εδώ και μία εβδομάδα με τη Βίσση και τη λέει 70χρονη για να την θίξει. Εμάς μας αρέσουν ως ζευγάρι», είπε, αναφερόμενος στον Πασχάλη Τσαρούχα και την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η σχέση του Πασχάλη Τσαρούχα και της Κατερίνας Νοτοπούλου έγινε γνωστή το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, όταν ο ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς τη με μια τρυφερή αφιέρωση. Η ανάρτηση αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς φίλους του, καθώς μέχρι τότε κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους σχέση.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα τόσο με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική του ζωή, επέλεξε αυτή τη φορά να μοιραστεί ο ίδιος μια προσωπική στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.