Μια διακριτική αλλά απολύτως συζητήσιμη παρουσία έκανε στο Λονδίνο ο Παύλος Ντε Γκρες, ο πρωτότοκος γιος της Άννας Μαρίας και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, συμμετέχοντας σε επίσημη δεξίωση στους κήπους της βασιλικής κατοικίας. Η εμφάνισή του έγινε στο πλαίσιο του ετήσιου Garden Tea Party που παραθέτει ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασίλισσα Καμίλα, μια εκδήλωση με υψηλό συμβολισμό και έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό αποτύπωμα.
Η πρόσκληση, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, συνδέεται με τον ρόλο του Παύλου Ντε Γκρες ως Αντιπροέδρου του King’s Trust International, ενός οργανισμού που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην υποστήριξη νέων ανθρώπων μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και επαγγελματικής ένταξης. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου, ο Βρετανός μονάρχης υποδέχθηκε προσωπικά καλεσμένους από διάφορους χώρους, σε ένα σκηνικό που περιλάμβανε τσάι, μικρά εδέσματα και μουσικές μπάντες στους κήπους του παλατιού.

Τραγωδία στη Βρετανία: Πέθανε 24χρονη στρατιώτης μπροστά στον Βασιλιά Κάρολο σε επίδειξη στο Windsor
Παύλος Ντε Γκρες: Η φωτογραφία από το Μπάκιγχαμ και οι λεπτομέρειες της επίσκεψής του
Η ατμόσφαιρα του απογευματινού τσαγιού στο Μπάκιγχαμ είχε, όπως πάντα, το γνώριμο βασιλικό ύφος, με τους προσκεκλημένους να κινούνται στους κήπους και να συμμετέχουν σε μια εκδήλωση που συνδυάζει παράδοση και δημόσια εικόνα. Ο Παύλος Ντε Γκρες φέρεται να είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συγγενικά πρόσωπα της ευρύτερης ευρωπαϊκής αριστοκρατίας. Την παρουσία του γνωστοποίησε η σελίδα Greek Royal με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.
Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Ο Παύλος Ντε Γκρες, υπό την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος του King’s Trust International, προσκλήθηκε από την Α.Μ. τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ σε μια ειδική δεξίωση στους κήπους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της 50ης επετείου από την ίδρυση του King’s Trust (1976).
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Παύλος Ντε Γκρες συναντήθηκε με τους στενούς του συγγενείς, τον Πρίγκιπα Hermann του Λάινινγκεν και τη σύζυγό του, Πριγκίπισσα Deborah. Και οι δύο πρίγκιπες είναι απόγονοι της Βασίλισσας Βικτωρίας. Ο Πρίγκιπας Hermann είναι γιος της Πριγκίπισσας Μαρίας-Λουίζας της Βουλγαρίας και εγγονός του Βασιλιά Μπορίς Γ‘.
Η εκδήλωση αυτή ακολούθησε τον εορτασμό “A King’s Trust Celebration” που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Royal Albert Hall, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος προς όφελος της νεολαίας εδώ και πέντε δεκαετίες».


">
">
">
">
">
">
">
">