Ο Παύλος Ορκόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, με αφορμή την επιστροφή της σειράς, Το σόι σου, όπου υποδύεται τον Μενέλαο. Ο επιτυχημένος ηθοποιός με την μεγάλη καριέρα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του.
Εκτός από επιτυχημένος στην υποκριτική είναι και επιτυχημένος στα οικογενειακά του. Με την σύζυγό του, Νίκη Χαντζίδου, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά (μια κόρη κι έναν γιο), τα οποία τους χάρισαν τα εγγόνια τους που είναι και οι μεγάλες αδυναμίες τους.
Όσα είπε ο Παύλος Ορκόπουλος για την οικογένειά του
«Με τα εγγόνια μου επικοινωνούμε υπέροχα. Είμαι ενεργός παππούς. Έχουν το χώρο τους στο σπίτι και περνάμε υπέροχα. Έχουμε πολύ καλή σχέση και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ, από μωρά έχουμε αποκτήσει μια τέτοια σχέση που έχει διάρκεια, όχι όσον αφορά το χρόνο αλλά την ποιότητά της», εξομολογήθηκε αρχικά.
Για την σύζυγό του αλλά και το «μυστικό» του επιτυχημένου γάμου τους, ο Παύλος Ορκόπουλος αποκάλυψε: «Με τη γυναίκα μου είμαστε 50 χρόνια μαζί. Για να έχουμε την αγάπη μεταξύ μας, πρέπει να έρχεσαι στη πλευρά του άλλου, αυτό είναι το μυστικό. Τις θεωρήσαμε δεδομένες τις κρίσεις, ότι δεν είναι ικανές να ταρακουνήσουν αυτή τη σχέση. Όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση αυτή αναπτύσσεται περισσότερο. Είμαι ευτυχής γιατί έχω στο πλευρό μου αυτή την υπέροχη σύζυγο».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του τόνισε πόσο ήρεμος συνομιλητής είναι, με τον ηθοποιός να της απαντάει: «Προσπαθώ να είμαι ευχάριστος στο συνομιλητή μου. Εκεί που θα φέρεις τη αντίρρηση σου, θα τη φέρεις, αλλά με τρόπο εποικοδομητικό. Με εκνευρίζει η ασυνέπεια αλλά όχι της ώρας, της ψυχής».
Τέλος, αφού αναφέρθηκε στο Σόι σου, μίλησε και για την αγάπη που έχουν τα εγγόνια του στη σειρά, αποκαλύπτοντας: «Έχει απίστευτη απήχηση στα παιδιά για αυτό πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Στα εγγόνια μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουν μια αγάπη για αυτό, αλλά δεν θέλουν από τα άλλα παιδιά να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Ο μεγάλος μου που πάει δευτέρα γυμνασίου μου είπε “παππού, μπορείς να μην έρχεσαι στο σχολείο;”. Το σέβομαι αυτό».
">
">
">
">
">
">
">
">