Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 παραχώρησε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος και αυτές προβλήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 3 Μαρτίου, στην πρωινή εκπομπή. Στις εν λόγω δηλώσεις, ο σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε την άποψή του για την παρένθετη μητρότητα, ενώ απάντησε και στην αιχμηρή δήλωση που έκανε για εκείνον στο podcast της Ελίνας Παπίλα ο Γιώργος Τσαλίκηςδείτε τι είπε ο τραγουδιστής για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για την παρένθετη μητρότητα και τον Γιώργο Τσαλίκη

«Το θέμα της παρένθετης μητέρας για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν έχει να κάνει στο μυαλό μου με τα ομόφυλα ζευγάρια. Έχει να κάνει γενικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας. Αυτό το πράγμα, από τη στιγμή που η παρένθετη μητέρα πληρώνεται, για μένα καταντάει να είναι μια μπίζνα. Θα το δεχόμουν αυτό υπό προϋποθέσεις, και χωρίς να πληρώνεται. Και πάλι όμως, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να παίζουμε τον ρόλο του Θεού και να λέμε “πάρα ένα παιδί”. Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά λέω ότι εγώ δεν θα το έκανα. Να λέει ο καθένας αυτό που τον εκφράζει», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος για την παρένθετη μητρότητα.

Διαβάστε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος για Μαρία Σολωμού: «Δεν φταίνε οι άντρες για τα συναισθηματικά κενά που έχει»

Ο Περικλής Κονδυλάτος σε δημόσια εμφάνισή του.
NDP PHOTO

«Εγώ πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται και τη μαμά του και τον μπαμπά του. Κι επειδή εγώ έχω μεγαλώσει χωρίς τον μπαμπά μου, μου έλειπε. Δεν ξέρω πώς θα ένιωθα αν η μητέρα μου ήταν ομοφυλόφιλη. Εγώ πάντως δεν ένιωθα καλά με την έλλειψη του πατέρα μου από το σπίτι. Από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι το παιδί χρειάζεται μια μάνα και έναν πατέρα, για διαφορετικό λόγο. Και με τους δύο συνδέεται ο άνθρωπος και μπαίνουν βάσεις.

Η τεκνοποίηση τυχαίνει να συμβαίνει στον άνθρωπο με την ένωση ωαρίου και σπερματοζωαρίου, δεν είναι σαν τη σύνταξη, που την παίρνουν όλοι. Αλλά και για τη σύνταξη υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στη φύση υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις», είπε στη συνέχεια των δηλώσεών του για την παρένθετη μητρότητα.

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, απάντησε: «Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον εκτιμώ καλλιτεχνικά και μου θυμίζει τις εποχές που ήμασταν νέοι. Τότε ήταν αλλιώς το κλίμα. Τον έχω ταυτίσει με μια καλή στιγμή της Ελλάδας. Πρέπει να ντρεπόμαστε αν έχουμε άποψη και είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι; Σχολίασε ότι είμαι σχεδιαστής κοσμημάτων. Δηλαδή τι επαγγέλματα πρέπει να κάνουμε για να έχουμε άποψη;».