Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και μίλησε για τα προγράμματα και τις εκπομπές στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, Αμαλία, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον καλό της.
Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την άποψή του στους δημοσιογράφους για ένα φάσμα θεμάτων, ενώ μίλησε και για την απόφαση της κόρης του να παντρευτεί, καθώς πριν από ένα μήνα o σύντροφός της Αμαλίας, Jake, της έκανε πρόταση γάμου, με εκείνη να μοιράζεται φωτογραφία από το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε – δείτε εδώ.
Οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή
Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την απουσία του από την late night ζώνη, ο οποίος και την καθιέρωσε σχολιάζοντας τόσο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ στην αρχή είπε ποιον κρίνει πιο άξιο για αντικαταστάτη του. «Δεν υπάρχει το “αντικαταστάτης”. Νομίζω ότι ο Αρναούτογλου έχει το δικό του στυλ και πηγαίνει καλά τόσα χρόνια, αλλά ο καθένας έχει άλλη προσέγγιση. Ο Γιώργος [σ.σ. Λιάγκας] το έκανε μία χρονιά και τελείωσε, για να είναι στο πρωινό σημαίνει ότι αυτό αξίζει».
Στην συνέχεια, τόνισε ότι δεν έχει κάποια επαγγελματική πρόταση και ότι έχει επικεντρωθεί στο podcast του.
«Δεν έχω μιλήσει για κάτι, κάνω το podcast μου. Όταν βλέπεις στη δημοσιογραφία ότι οι Αμερικάνοι Πρόεδροι πάνε σε podcast και όχι στα κανάλια σημαίνει κάτι. Το podcast είναι κάτι που έρχεται και μεγαλώνει», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για να σχολιάσει τον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα ανθρώπινης επικοινωνίας.
Σε άλλο σημείο, μίλησε για την κόρη του εξηγώντας πως στην ηλικία που βρίσκεται παίρνει αποφάσεις για τον εαυτό τη, ενώ εκείνος σαν γονιός λειτουργεί συμβουλευτικά.
«Αν πιστεύεις ότι τα παιδιά παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς όπου πάνε … κανονίζουν τη ζωή τους και μια μέρα σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε “θα κάνουμε αυτό”», εξήγησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.