Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σύντομη ζωή του μικρού Άγγελου, ο οποίος υπέστη άγρια κακοποίηση, με την μητέρα του και τον σύντροφό της να συλλαμβάνονται και να κρίνονται προφυλακισταίοι. Πρόκειται για μια τραγωδία που δεν μπορεί να την συλλάβει ανθρώπου νους, με τον θάνατο του 3χρονου παιδιού να έχει συγκλονίσει και τον Πέτρο Κουσουλό, που γεμάτος συγκίνηση μίλησε για εκείνον κατά την έναρξη της εκπομπής OPEN Τώρα.
Τα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον άδικο χαμό του 3χρονου Άγγελου
Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε για τη δωρεά των οργάνων του μικρού Άγγελου, ότι η καρδιά του ταξιδεύει για την Γερμανία, όπου και θα δώσει ζωή σε ένα άλλο παιδάκι. Παράλληλα επισήμανε ότι το 3χρονο παιδί μετατράπηκε σε φάρο ελπίδας, γνωρίζοντας ωστόσο, την ταλαιπωρία όσο ζούσε. Επιπλέον μίλησε για τη συναισθηματική φόρτιση τόσο των γιατρών όσο και των νοσηλευτών του ΠΑΓΝΗ οι οποίοι και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Πώς αντέδρασε η μητέρα στην είδηση ότι ο 3χρονος Άγγελος είναι εγκεφαλικά νεκρός
«Ο Άγγελος μετατράπηκε σε φάρο ελπίδας»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον άδικο χαμό του μικρού Άγγελου: «Η καρδιά του μικρού Άγγελου έχει ταξιδέψει ήδη για την Γερμανία. Εκεί αναμένεται να δώσει ζωή σε ένα άλλο παιδάκι που έχει ανάγκη την καρδιά του. Ο Άγγελος μετατράπηκε σε φάρο ελπίδας, ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ όσο ήταν εν ζωή.
Ένα αγγελούδι που δεν έφταιγε σε τίποτα. Και όμως υπέστη βάναυση κακοποίηση, η οποία, μάλιστα, ήταν και διαρκείας. Ένα παιδάκι το οποίο προσέφερε γέλιο. Συγκινημένοι ήταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, μέσα στο νοσοκομείο, εκεί όπου αφαίρεσαν τα όργανά του, αφαίρεσαν την καρδιά του, αφαίρεσαν τα νεφράτου, που έχουν ήδη σταλεί στον Ευαγγελισμό. Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους της σύντομης ζωής ενός αγγέλου».