Η Πόπη Διαμαντάκου παρευρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Δέδες στις 16 Μαρτίου και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» την επόμενη μέρα, μίλησε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το νέο τηλεπαιχνίδι στο οποίο θα είναι παρουσιαστής, το «Lingo» που θα προβάλετε από το STAR.

Τι είπε η Πόπη Διαμαντάκου για τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινά, στις οποίες έλεγε ότι δεν θέλει να δεχτεί κριτική για το καινούργιο του τηλεοπτικό βήμα και ότι δεν θέλει να ασχοληθούν μαζί τους οι δημοσιογράφοι, η έμπειρη τηλεκριτικός απάντησε πως: «Και να μη θέλει θα δεχθεί, οπότε όλοι δεχόμαστε κριτική, κανένας δεν το γλιτώνει αυτό».

Στην συνέχεια, όταν ερωτήθηκε από την δημοσιογράφο για το αν θεωρεί αυτή την απάντηση ως αλαζονική, πρόσθεσε: «Το θεωρώ ανοησία αυτό που είπε, είναι δυνατόν; Δεν το θεωρώ αλαζονεία, αλλά ανοησία. Κριτική δεχόμαστε όλοι, ακόμα και στον δρόμο που προχωράμε. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Πρόσφατα, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το καινούργιο τηλεοπτικό ξεκίνημα του Νίκου Μουτσινά, ο γνωστός παρουσιαστής είχε απαντήσει ως εξής: «Δεν με αφορά η άποψη από όλους τους ανθρώπους. Με αφορά η άποψη των ανθρώπων ταυτόχρονα, επιλέγω δηλαδή. Τώρα δεν θέλω να δεχτώ καμία κριτική. Πώς να πω; Δεν θέλω ρε παιδάκι μου, να μην ασχοληθούν. Το ζητάω εδώ και καιρό αλλά όπως βλέπω ένα, δύο, τρία… δεν το ακούτε. Δεν θέλω, είμαι εντάξει εγώ. Φαντάζομαι θα πουν την άποψή τους. Ναι, ΟΚ, αλλά δε με αφορά», δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το τι άποψη θα σχηματίσουν τα μέσα για το «Lingo». Η εν λόγω παραγωγή είχε προκαλέσει εξαρχής έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν πως η ανάθεση της παρουσίασης στον Μουτσινά έγινε απευθείας, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και άλλοι παρουσιαστές οι οποίοι έκαναν επίσης δοκιμαστικό.