Σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή Buongiorno έκανε επίσημα πρεμιέρα για ακόμη μια χρονιά στο κανάλι του MEGA με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, όσο και τους συνεργάτες της, να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι.
Μάλιστα, κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, έκανε μια εξομολόγηση στην συνεργάτιδα και φίλη του. Η παρουσιάστρια από την άλλη υποδέχτηκε το κοινό της σε ένα ευδιάθετο κλίμα και μας σύστησε τους συνεργάτες της που θα είναι δίπλα της για ολόκληρη την σεζόν.
Το καλωσόρισμα της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Buongiorno και η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου
Αρχικά, η Φαίη Σκορδά, μπαίνοντας στο πλατό, είπε: «Καλημέρα, καλημέρα καλωσορίσατε! Καλημέρα!» με τους συνεργάτες της να την χειροκροτούν. «Παιδιά νομίζω ότι κάνουμε πρόβα τι θα γίνει;» είπε στην συνέχεια, με εκείνους να της απαντούν ότι δεν πρόκειται για πρόβα. «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ. Καλωσορίσατε, καλωσορίσατε στο MEGA, και καλωσορίσατε και στο ALPHA Κύπρου που από σήμερα θα μας βλέπετε ζωντανά, πολλά φιλιά στην Κύπρο! Μας βλέπετε όλους μαζεμένους σαν χορωδία είμαστε, έχουμε και νέες προσθήκες. Σε λίγο θα έχουμε και τα “μπες” και τα “βγες”. Αισθάνομαι λοιπόν μια ασφάλεια μεταλύτερη γιατί με τους περισσότερους είμαι φίλη, με τους περισσότερους έχουμε ξανά συνεργαστεί» συνέχισε η Φαίη Σκορδά.
Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια εξομολόγηση στην παρουσιάστρια, λέγοντας: «Να πω δυο κουβέντες; Έρχομαι στην ουσία, έχω να δηλώσω το εξής: Φaίη μου, Φαιούλα μου, Φαιάκη μου, μπιζουδάκι μου, μπιζού μου, ομορφοκόριτσό μου, όχι θα τα πω. Μωράκι μου γλυκό, τρυφερούλη, κουκλάκι μου, κορίτσι μου, θέλω να πω ότι στις διακοπές όποτε ή διαβάζαμε μια ανάρτησή σου, ή τηλεφωνιόμασταν άνοιγε η καρδιά μου.
Όταν λοιπόν κάναμε την φωτογράφιση ξανά άνοιξε η καρδιά μου και όταν κάναμε την Παρασκευή πρόβα generale ήμουν ευτυχής, άρα σου καταθέτω τον τελευταίο μου τηλεοπτικό έρωτα. Δεν θα υπάρξει άλλος. Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα αυτό. Μπράβο σου! Μπράβο σου! Και δεν υπερβάλω. Είσαι το κορίτσι μου, όποιος σε πειράξει θα τον δαγκώσω!».
Τότε, η Φαίη Σκορδά, απάντησε στον συνεργάτη της με ένα κοπλιμέντο: «Έχεις ομορφύνει» του είπε ενώ του κρατούσε το χέρι.


">
">
">
">
">
">
">