Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν καλεσμένος στη Μεγάλη Εικόνα της Νίκης Λυμπεράκη το βράδυ της Πέμπτης (19/6) και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους έντονους προβληματισμούς του για την ελληνική κοινωνία, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών.
Όσα εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη δυσκολία που έχει στο να κατανοήσει πώς, σε ένα τόσο σοβαρό δυστύχημα, δεν δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις. «Κάθισα και σκέφτηκα εντελώς απλά λογικά και είπα “πώς γίνεται να συμβεί ένα ατύχημα;”. Δηλαδή τρακάρω με το αμάξι μου στην Κηφισίας και πρέπει να καλέσω την ασφάλεια ή να έρθει η αστυνομία, να καταγράψουν το συμβάν και μετά το συμβάν να κάνουμε φιλική δήλωση ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό μου παίρνει 4 – 5 ώρες. Αν έχει κίνηση, μπορεί και 10 ώρες. Πώς γίνεται, λοιπόν, σε ένα τέτοιο γεγονός, την επόμενη ημέρα το πρωί να είναι όλα διαφορετικά;
Κι εκεί με φόβισαν οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν από διαφόρους, μιλώντας πάντα για τον ανθρώπινο παράγοντα ανεξαρτήτου κόμματος. Τον τρόπο που συζητήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν με βάση τον άνθρωπο. Προσπάθησα σαν ηθοποιός να σκεφτώ αν ήμουν εγώ εκεί, τι θα έκανε ο αδελφός μου», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Χρηστίδου σε Δαδακαρίδη: «Ξέρω δυο – τρία άτομα που ενδιαφέρονται για την προσωπική σου ζωή» – «Είμαι…»
Μιλώντας στη συνέχεια για τη διαχείριση της τραγωδίας, ο Πυλγμαλίων Δαδακαρίδης τόνισε πως τον φόβισαν οι λέξεις και ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκαν από κάποια πρόσωπα, ανεξαρτήτως κόμματος. «Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι, κλονίζομαι γιατί δεν έχει δοθεί απάντηση. Και εκεί ξαφνικά αισθάνομαι ότι ζω κάπου ερήμην μου; Συνήθως, όταν θα κάνουμε αυτή την κουβέντα, αντί να σκεφτούμε κοινωνικά σαν μέριμνα οι άνθρωποι τι συζητάμε, αμέσως πάμε να ορίσουμε αυτό το “τίνος είσαι εσύ”;», κατέληξε.