Το βράδυ της Δευτέρας (10/11), στην εκπομπή Real View σχολίασαν την απόφαση της Δέσποινας Καμπούρη να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό της από τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. Η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε πως η δημοσιογράφος «έδωσε» ουσιαστικά το ίδιο της το επάγγελμα με αυτή την κίνηση, ενώ η Ελίνα Παπίλα επεσήμανε πως, αν μια άλλη παρουσιάστρια είχε κάνει το ίδιο, το θέμα θα είχε προβληθεί κανονικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Όσα ειπώθηκαν στο Real View
«Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, που δεχόμουν πάρα πολλές πιέσεις από τους δημοσιογράφους, τις κάμερες και τα σχόλια, δεν ήξερα πώς παίζεται το παιχνίδι και αναρωτιόμουν: αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στους ίδιους (τους δημοσιογράφους), πώς θα το αντιμετωπίσουν; Ζητάς την ιδιωτικότητα, κάποιες φορές την έχεις ανάγκη. Αυτό το πράγμα είναι αυτό που λένε “μη σου τύχει”. Έδωσε μόνη της το θέμα, γιατί αισθάνθηκε ότι την πιέζουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι», είπε η Ελίνα Παπίλα.
Η Δάφνη Καραβοκύρη από την πλευρά της σημείωσε: «Εγώ είχα μια σχέση που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ήταν κι εκείνος γνωστός, και αρραβωνιαστήκαμε. Όταν εγώ ξεκίνησα μια τηλεοπτική εκπομπή πριν χρόνια, δεν είχα πει ότι είχαμε χωρίσει, γιατί δεν ήθελα τα φώτα να είναι στραμμένα στην προσωπική μου ζωή. Δεν βγήκε από μένα η είδηση και διάβαζα στα δημοσιεύματα. Εγώ πιστεύω ότι η Δέσποινα θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της με αυτό τον τρόπο».
Τότε η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Τα φώτα δεν έρχονται μόνα τους. Αν δεν δείξεις ένα μονόπετρο, έναν γάμο, έναν χωρισμό, δεν θα μπει κανείς μέσα σε αυτό».
Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε με το δικό της ύφος: «Εγώ βγάζω πολλά δικά μου προσωπικά θέματα εκτός από τη σχέση μου, γιατί δεν θέλει η σχέση μου. Αν θες να κρυφτείς, πήγαινε δώσε ένα φιλί στο κέντρο του Συντάγματος. Αν δεν το ανεβάσεις, δεν θα το μάθει κανείς».
Η Ελίνα Παπίλα επανήλθε λέγοντας: «Αν δεν ήταν η Δέσποινα Καμπούρη και ήμασταν εμείς, δεν θα το έπαιζαν στο Πρωινό; Καλά έκανε και προχώρησε στην ανάρτηση».
Η Δάφνη Καραβοκύρη σχολίασε επίσης: «Αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη».
Κλείνοντας, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Εκ των πραγμάτων θα το ξεφτιλίσουν το θέμα. Όταν ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, θα μπουν μέσα. Είτε της αρέσει είτε όχι, μοιραία θα γίνει quiz, γιατί είναι ένα διάσημο πρόσωπο. Δεν έχει δώσει ποτέ της περιεχόμενο (σ.σ για την προσωπική της ζωή) αλλά συμμετέχει (στον σχολιασμό των άλλων). Το λέω και για μένα, γιατί είμαι παθούσα, το ένιωσα στο πετσί μου. Μία δημοσιογράφος δίνει ξεκάθαρα το σινάφι της και λέει ότι δεν αντέχει άλλο. Εγώ αυτή την ανάγνωση έχω κάνει».
">
">
">
">
">
">
">
">