Με έναν πρωτοφανές τρόπο απάντησε σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου η εκπομπή Real View στις αιχμές του Δημήτρη Παπανώτα για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του OPEN –δείτε εδώ τι είπε. Οι παρουσιάστριες της εκπομπές ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να μιλούν με ποσοστά, και όχι με λέξεις. Έτσι λοιπόν, χωρίς ενδοιασμούς πρόβαλαν στον “αέρα” της εκπομπής τα νούμερα τηλεθέασης συγκρίνοντας τα δικά τους με την εκπομπή του ALPHA.
Το Real View ξεκαθάρισε τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει
Η Δάφνη Καραβοκύρη συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ο τρόπος που παρουσιάζονται τα νούμερα τηλεθέασης στα site είναι λάθος, καθώς δεν δείχνει το ποσοστό των ανθρώπων που παρακολούθησαν την εκπομπή. Πιο αναλυτικά, είπε: «Τώρα που λες για νούμερα, θα πούμε ότι υπήρξαν σχόλια και αιχμές από τον κύριο Παπανώτα για τη δική μας εκπομπή για το εάν κάνουμε νούμερα ή όχι, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με ποσοστά.

Real View για Παπανώτα-Βουλγαράκη: «Άνθρωποι καθημερινά λένε τέρατα και δεν ανοίγουν ρουθούνι»
Τα ποσοστά που διαβάζετε στα sites έχουν να κάνουν με προγράμματα που μεταδίδονται την ίδια ώρα. Πόσοι άνθρωποι βλέπουν όμως ακριβώς μια εκπομπή; Έχουμε μια κάρτα για να δούμε στο δυναμικό κοινό 18-55, τη Δευτέρα 2/2, 46. 538 άνθρωποι παρακολούθησαν την εκπομπή και το Real View 47.969. Άμα θέλετε να μιλήσουμε για νούμερα, αυτά είναι τα νούμερα».

Η Σοφία Μουτίδου, από την πλευρά της, σχολίασε: «Λένε για 2% τηλεθέαση, αλλά εμείς είμαστε τέσσερις γυναίκες που λένε τη γνώμη τους και παίρνουμε αυτό που λέγεται και το μετατρέπουμε σε μια κοινωνική κουβέντα. Μου έκαναν εντύπωση όσα είπε η Φαίη Σκορδά. Εγώ δεν το είχα φανταστεί. Νομίζω ότι κι ο Παπανώτας, όπως κι εγώ, τώρα το μαθαίνει ότι εμείς έχουμε περισσότερους τηλεθεατές από το Happy Day».





">
">
">
">
">
">
">
">