Η Σάσα Μπάστα, το πρωί της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και μίλησε για όλους και για όλα. Απάντησε για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της, για τη ζωή με την κόρη της και την επιθυμία για δεύτερο παιδί, ενώ συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τον Χάρη Κωστόπουλο, αλλά και την περιπέτεια υγείας της μητέρας και του αδερφού της.
Η συνέντευξη της Σάσας Μπάστα στο Super Κατερίνα
«Είχαμε γενέθλια προχθές, είναι 6 πια. Ήρθε η ώρα για δεύτερο, νομίζω ότι έχουμε καθυστερήσει πολύ. Δεν έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες, αλλά είναι στα σχέδιά μας», είπε αρχικά για την κόρη της και την επιθυμία της να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της.
Και τότε ήρθε η ερώτηση για τον σύζυγό της και αν είναι καλά μεταξύ τους μετά από όσα έχουν γραφτεί για εκείνους. «Είμαστε μια χαρά, πολύ καλά. Με ρώτησαν αν χωρίσαμε πριν από λίγο καιρό. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι δημοσιογράφοι με θέλουν να χωρίζω. Πρέπει πάντα στις διακοπές σου να να ανεβάζεις μαζί με τον σύζυγό σου; Είμαστε 7 χρόνια μαζί», απάντησε η ίδια – δείτε εδώ ποιος είναι ο καλός της.
Για τη ζωή με την κόρη της, δήλωσε έπειτα: «Πλέον όλη μου η ζωή είναι η Ειρήνη. Δεν ξεχνάω ότι είμαι γυναίκα και έχω τον δικό μου χρόνο, αλλά προτεραιότητά μου είναι εκείνη».
Όσον αφορά στον Χάρη Κωστόπουλο για τον οποίο έβαλε τα κλάματα πριν από λίγες μέρες σε άλλη συνέντευξή της, δήλωσε: «Δεν μπορώ να τον βλέπω κιόλας. Ήταν άνθρωπος αρχικά γιατί σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχει… Ακόμα ακούω τη φωνή του στον δρόμο, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει φύγει. Κάναμε και διακοπές μαζί. Δεν γνώριζα ότι είχε πρόβλημα με την υγεία του. Ακόμα τα πράγματά του είναι εκεί.. Είναι πολλά αυτά που έχω να θυμάμαι. Ήταν ένας άνθρωπος, με θετική ενέργεια πάντα. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, είναι φοβερά δύσκολο, νομίζω ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και θα τον ακούσω. Όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι με πήρε από το χέρι για να με στηρίξει».
Για τη δουλειά της, ανέφερε στη συνέχεια: «Το αγαπάω το τραγούδι. Στην τηλεόραση δεν έτυχε απλά κάποια πρόταση που να ταιριάξει».
Και επειδή την ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου αν είναι όλα καλά με την μητέρα της, διότι πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της, απάντησε: «Η μαμά μου είναι μια χαρά, είναι σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα, το ίδιο και ο αδερφός μου. Όταν οι γιατροί σου λένε δεν υπάρχει ελπίδα δεν πάει άλλο… Έχω τον Άγιο Εφραίμ προστάτη. Τον άκουγα κανονικά να μου μιλάει, τον ένιωθα σαν χάδι. Μας είπαν για τον αδερφό μου ότι είχε φύγει και ξαφνικά στα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ ξύπνησε. Δεν ξέραμε αν θα ξυπνήσει, πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του, μας έλεγαν ότι αιμορραγούσε παντού, οι γιατροί ζητούσαν αίμα και ξαφνικά την επόμενη μέρα βγήκε. Πιστεύουμε πάρα πολύ γενικά…».




">
">
">
">
">
">
">
">