Η Σίσσυ Χρηστίδου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day στoν ALPHA, εκτός για την προσωπική της ζωή περί συντρόφου μετά το διαζύγιο, αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είπε η Χρηστίδου για την κόντρα με την Καινούργιου

Αρχικά, ρωτήθηκε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα. Όλα ξεκίνησαν, όταν η Κατερίνα βγήκε στην εκπομπή της και έκραξε την Σίσσυ: «Τίποτα.. δεν έχω καταλάβει. Δεν έχουμε εμείς κάτι απέναντι της. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της γιατί δεν ήταν συγκεκριμένη. Δεν κατάλαβα γιατί δεν υπήρχε κάτι. Αυτό που είπε ότι δέχεται επιθέσεις, ανήθικοι και αντιεπαγγελματίες…. Θα πρέπει να αναφέρει σε τι αναφέρεται γιατί δεν έχω καταλάβει».

Για την αιχμηρή απάντηση της στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι, που σίγουρα δεν θα μείνει ασχολίαστη, είπε: «Μάλλον την ενόχλησε που δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο για εκείνη. Εμείς κυρίως επικεντρωθήκαμε στο Γιώργο. Δεν έχω μιλήσει άσχημα για την Κατερίνα. Δεν έχω κάποιο θέμα σώνει και ντε. Και δεν είναι όλα σοβαρά»

Όσον αφορά την δεύτερη κόντρα, αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασε: «Δεν μιλήσαμε αυτή την εβδομάδα. Θεωρώ είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αυτί που συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει για εμάς είναι καλό μας πάει πολύ καλά. Τον ευχαριστούμε για το υλικό»

Για το… γεμάτο υπονοούμενα βίντεο της στο Tik Tok απάντησε: «Ένα στόρι… δεν έχει ονοματεπώνυμο. Είναι γενικό. Στην τηλεόραση πολλές φορές τα πράγματα τα παίρνουμε πιο σοβαρά από ότι έπρεπε»