Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου και δεν δίστασε να αγγίξει θέματα που την πλήγωσαν βαθιά την τελευταία χρονιά. Σε preview που κυκλοφόρησε η παρουσιάστρια του Mega μιλάει για τα σχόλια που έλαβε, για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά και για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.
«Πέρασα μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο πέρυσι. Είμαι ακόμα σε σοκ. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοιες αντιδράσεις, αρνητικές σε σχέση με την εικόνα μου. Άκουσα ότι έκανα επέμβαση στομάχου. Κάνω emotional eating», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, σημειώνοντας ότι ο θόρυβος γύρω από τις αλλαγές στην εμφάνισή της την επηρέασε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε.
Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει και για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα θέμα που εξακολουθεί να απασχολεί, καθώς το ζευγάρι βρίσκεται σε διαμάχη. «Έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα. Αναλαμβάνω πλήρως δηλαδή την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας. Δέχτηκα να το υπογράψω αυτό, το υπέγραψα», είπε χαρακτηριστικά.
Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε, η παρουσιάστρια αναφέρει επίσης: «Κι εγώ όταν είδα τη συνέντευξη, απέκτησα μία ελπίδα. Μου φαίνεται τρομερά πληγωτικό. Είναι ένας άνθρωπος που είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου. Είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο ήξερα». Η πλήρης συνέντευξη αναμένεται αύριο και σίγουρα θα συζητηθεί.
">
">
">
">
">
">
">
">