H Σίσσυ Φειδά παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη στην εκπομπή, Super Κατερίνα στον ALPHA, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της αλλά και την τηλεόραση, από την οποία λείπει εδώ και πολλά χρόνια.

Η συνέντευξη της Σίσσυς Φειδά

«Η κόρη μου μεγαλώνει και μου έχει ζητήσει να μην λέω πολλά για εκείνη δημόσια και σέβομαι την επιθυμία της. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μαμά της. Η μητρότητα είναι το ωραιότερο και πλήρες κομμάτι της ζωής μου», εξομολογήθηκε αρχικά στην δημοσιογράφο έπειτα από ερώτηση για την μοναχοκόρη της.

Η Σίσσυ Φειδά απέκτησε την κόρη της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίο παντρεύτηκαν στην Μύκονο με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (δείτε κοινές τους φωτογραφίες).

Όσον αφορά το κεφάλαιο τηλεόραση, δήλωσε: «Βλέπω πρωινές εκπομπές για να ενημερωθώ αν και είναι πολύ κουραστικό να ακούς από όλα τα κανάλια και τις εκπομπές, την ίδια θεματολογία. Μου αρέσει πολύ η επιστροφή του Σπύρου στην τηλεόραση. Από περιέργεια και μόνο θα το δω. Το βρίσκω πολύ θετικό. Όταν έκανα εγώ την εκπομπή μου, γινόταν χαμός. Και οι δυο μας πηγαίναμε καλά»

Η δύσκολη γέννα

Σε συνέντευξη παλαιότερα στην ίδια εκπομπή, εξομολογήθηκε πως ο γιατρός της φοβόταν μην χάσει τη ζωή του ή η μητέρα ή το παιδί κατά την διάρκεια της γέννας. Για αυτό το λόγο μάλιστα, αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδάκι, αφού θα υπήρχε ο ίδιος κίνδυνος.

«Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα και ομαλά. Περνάμε δύσκολες καταστάσεις, όλα τα ζευγάρια. Αυτό που σε κρατάει κοντά στον άλλον είναι η αγάπη και η ουσία του ανθρώπου», εξομολογήθηκε αρχικά για τη σχέση με τον σύζυγό της, η οποία κρατάει παρά το πέρασμα των χρόνων και των δυσκολιών της καθημερινότητας.

Η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της
sissyfeida/Instagram

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σίσσυ Φειδά αποκάλυψε με αφορμή την κόρη της: «Λίγες ημέρες πριν γεννήσω με πήρανε με λιποθυμία που είχε συμπτώματα θανάτου. Με βάλανε σε αξονικό τομογράφο και όταν με έβαλαν στο χειρουργείο είπανε “πάμε να σώσουμε τη μάνα ή το παιδί”. Όταν ρώτησα τον γιατρό μου αν θα έχω τον ίδιο κίνδυνο, αν κάνω δεύτερο παιδί, μου είπε “ναι”. Δεν θα ήθελα να αφήσω ένα παιδί ορφανό».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!