Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου. Στο κλείσιμο της κουβέντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη φάρσα που έκανε την Πρωτοχρονιά του 2022, όταν τηλεφώνησε για βόμβα στο θέατρο όπου εργαζόταν.

«Ήταν μία φανταστική εμπειρία, εξελίχθηκε με έναν τρόπο που δεν τον περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος. Συγγνώμη από τους ανθρώπους και τον ίδιο μου τον εαυτό, έτσι μπήκε το 2022, στο κρατητήριο των Εξαρχείων. Έμαθα από αυτό ότι αν θες να κάνεις πλάκες, θα πρέπει να τις κάνεις σε ανθρώπους που τις δέχονται και όχι τόσο ακραίες πλάκες που είναι στο όριο να τις πιστέψει ή όχι», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε επίσης: Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχω ακόμα τα σημάδια απ’ τους κυνόδοντες του πιτ μπουλ που με δάγκωσε»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλάει για τη σύλληψή του

Στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβη εκείνη τη μέρα: «Το λάθος μου το ξεχρέωσα, έκανα κρατητήριο, υπάρχουν τα στοιχεία μου και δαχτυλικά αποτυπώματα στο τμήμα. Πήρα στο τηλέφωνο του ταμείου που ήξερα ότι θα το σηκώσει ο τάδε που τον ξέρω για να του κάνω φάρσα, τηλεφώνημα για βόμβα. Παίρνω τηλέφωνο με ψεύτικη φωνή και λέω υπάρχει βόμβα στο θέατρο. Κλείνω το τηλέφωνο και λέω με έχει καταλάβει. Πέρασαν 20 λεπτά να μας ειδοποιήσουν ότι έχει έρθει αστυνομία γιατί υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα. Λέω “Τι; Είστε με τα καλά σας; Έτρεξα πάνω να πω ότι πήρα τηλέφωνο τον τάδε που τον ξέρω να κάνω μία πλάκα”».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σημείωσε μάλιστα πως ένας άνθρωπος της ασφαλείας τον συμβούλεψε την επόμενη φορά να μην… πάρει την ευθύνη: «Μια χαρά μέχρι εκεί και στο κρατητήριο. Το έκανα, το παραδέχτηκα, πήρα την ευθύνη, πλήρωσα. Την επόμενη μέρα μου λέει ένας της ασφάλειας “Ποιο είναι το μάθημα που πήρες από αυτή την περιπέτεια; Να μην αναλαμβάνεις ποτέ την ευθύνη”. Και λέω “κοίτα να δεις φίλε μου, είμαι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από αυτό, ακριβώς το ανάποδο”. Μου φάνηκε τραγικό ότι άνθρωπος που δουλεύει στην ασφάλεια μου είπε ότι το μάθημα είναι να μην αναλαμβάνω ποτέ την ευθύνη».

«Μετά από 3 μέρες, όταν δόθηκε το όνομά μου από το ΑΤ σε δημοσιογράφους, ξεκίνησε ένας εφιάλτης. Έχω μηνύματα από κάθε τηλεοπτική περσόνα και δημοσιογράφο κιτρινισμού για να αναδείξουν αυτό το θέμα με απόλυτη “συμπάθεια” – κουτσομπολιό ήθελαν να κάνουν. Εκείνη την περίοδο ήταν στην επικαιρότητα του metoo, είχαν την φωτογραφία μου δίπλα στον τάδε που είναι κακοποιητής», συμπλήρωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχετικά με τις αντιδράσεις που υπήρχαν.

«Αυτό κατέληξε με έναν έρπη στο μάγουλο, ένιωσα για πρώτη φορά αυτό το αδηφάγο σύστημα. Το κρατητήριο δεν ήταν κάτι, έκανα έναν φίλο Αιγύπτιο εκεί. Το μετά ήταν τρομερό», κατέληξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.