Το βράδυ της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την προσωρινή αφαίρεση του διπλώματός του για 12 μήνες. Ο διάσημος τενίστας βρέθηκε στην Opap Arena της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος, εμφανώς χαλαρός και απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Δίπλα του βρισκόταν ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, καθώς και ο μικρότερος αδελφός του, Πέτρος, που ακολουθεί τα βήματα του Στέφανου στο τένις μαζί με τον δίδυμο Παύλο. Στην οικογένεια Τσιτσιπά περιλαμβάνεται και η 17χρονη Ελισάβετ, η οποία σε πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους ξεχώρισε δίπλα στον αδελφό της.

Απόστολος Τσιτσιπάς, Στέφανος Τσιτσιπάς

Δείτε επίσης: Τσιτσιπάς: Χαλαρή βόλτα με τη 17χρονη αδελφή του στη Γλυφάδα – (Φωτογραφίες)

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ενωμένη η οικογένεια μετά το τσουχτερό πρόστιμο

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς του επιβλήθηκε ένα υπέρογκο πρόστιμο μέσω του gov.gr. Ο τενίστας οδηγούσε τη Lotus του με πάνω από 200χλμ/ώρα στην Αττική οδό, με αποτέλεσμα να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ και να παραδώσει το δίπλωμά του. Η μητέρα του, Γιολία Σαλνίκοβα, αλλά και ο δικηγόρος του Στέφανου ισχυρίστηκαν ότι ο τενίστας εκείνη την ημέρα βρισκόταν στην Αφρική και στο αυτοκίνητο ήταν τρίτο πρόσωπο.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρά τις προσπάθειες του Απόστολου Τσιτσιπά να αναλάβει την ευθύνη παραδίδοντας ο ίδιος το δίπλωμα στην Τροχαία, η ένσταση δεν έγινε δεκτή. Ο Στέφανος έχει προθεσμία έως τις 12 Δεκεμβρίου για να παραδώσει επίσημα το δίπλωμά του.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Η εμφάνιση αυτή, πέρα από αθλητικό γεγονός, αποτέλεσε και μια ευκαιρία για τον τενίστα να βρεθεί ξανά κοντά στην οικογένειά του, χαλαρώνοντας για λίγες ώρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στέφανος Τσιτσιπάς
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!