Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες» που είναι αφιερωμένη στη ζωή του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή, Στράτο Διονυσίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το θέατρο δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή 4/5.
Το έργο που έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Μαρτίου και πήρε παράταση για τον Μάιο έχει γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία με όλες τις παραστάσεις να είναι sold out. Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο Παλλάς και την έχει σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο Γιάννης Τσορτέκης ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του Στράτου Διονυσίου.
Η ανακοίνωση του θεάτρου για την παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες»
Σύμφωνα λοιπόν με την σχετική ανακοίνωση του θεάτρου, η παράσταση αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου αναγκάζεται να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία λόγω ενός απρόοπτου περιστατικού ενός από τους συντελεστές. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Θέατρου Παλλάς, πρόκειται για πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται τι ακριβώς συνέβη.
Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι γιοι του Στράτου Διονυσίου – «Το μάθαμε αφού πέθανε, ούτε η μητέρα μας δεν το ήξερε»
Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Η σημερινή παράσταση “Τα πήρες όλα κι έφυγες- Η ζωή του Στράτου Διονυσίου”, Κυριακή 4 Μαΐου, στις 19:00 δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω ενός αιφνίδιου περιστατικού υγείας συντελεστή. Για την μεταφορά των εισιτηρίων της σημερινής παράστασης το θέατρο Παλλάς θα επικοινωνήσει μαζί σας».
