Η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno του MEGA, και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του The Chase, μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την παρουσίαση εκπομπών και να εισχωρήσει στον χώρο της ψυχαγωγίας, ενώ, μίλησε εξομολογητικά για την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της και την προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί – δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.
Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση στο θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2013, όταν εκείνη βρισκόταν στα live του Your Face Sounds Familiar. H ίδια στο παρελθόν έχει τονίσει ότι για εκείνη ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ και μέχρι σήμερα την δυσκολεύει να το συζητάει.
Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου για το θάνατο του πατέρα της
Η Μαρία Μπεκατώρου λοιπόν μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε αρχικά: «Είμαι πολύ ευγνώμον για την ζωή μου. Αν μπορούσα να βάλω έναν τίτλο στην ζωή μου… νομίζω ότι μεγαλώνοντας όλοι γινόμαστε σοφότεροι με όλα αυτά που περνάμε, συνειδητοποιείς με ποιους ανθρώπους πρέπει να είσαι μαζί. Κάποιοι άνθρωποι σε αγαπούν αληθινά, και θα συνεχίσουν να σε αγαπούν όταν τελειώσει όλο αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει. Έχω νιώσει να με προσεγγίζουν άνθρωποι λόγω όλου αυτού, αλλά το θέμα είναι να κρατάμε αυτούς που μας αγαπούν αληθινά. Είμαι πιο κλειστή πλέον η αλήθεια είναι».

Ενώ, αναφερόμενη στο θάνατο του πατέρα της και τις απώλειες που έχει ζήσει, είπε: «Όταν πέθανε ο μπαμπάς, έκανα προγράμματα, και εκεί κατάλαβα ότι εμείς κάνουμε προγράμματα και ο Θεός γελάει. Μετά μου συνέβησαν και κάποια πράγματα πολύ δυσάρεστα και δύσκολα, έχασα ανθρώπους πολύ κοντινούς μου, δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’αυτα και δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω. Πέρασα πολύ δύσκολα. Συνέβησαν σε ένα φάσμα 10 ετών, αλλά ήταν πολύ έντονα, με το που σήκωνα κεφάλι ερχόταν και η επόμενη απώλεια. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι ευγνώμον για τον ήλιο που βλέπω, για τον αέρα που αναπνέω, και για την οικογένειά μου που είναι καλά».