Ο Τάκης Ζαχαράτος, βρέθηκε εχθές (09/10) καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” του ΑΝΤ1, και μεταξύ άλλων, με αφορμή την όλη κατάσταση που επικρατεί με την μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα, εξομολογήθηκε μια προσωπική ιστορία.
Υπενθυμίζουμε, ότι η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη. Μετά το περιστατικό, η ίδια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Υγεία όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στην ισχυρή θεραπεία, και ο οργανισμός της δείχνει να αντέχει στη δύσκολη αυτή δοκιμασία (δείτε εδώ το τελευταίο ανακοινωθέν για την εξέλιξη της υγείας της).
Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος δύο μέρες μετά την κατάρρευση της θρυλικής τραγουδίστριας ανέβηκε πάνω στη σκηνή και έκανε μια κίνηση που έκανε το κοινό να ανατριάσει. Συγκεκριμένα, στις 27/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, ο ηθοποιός ανέβηκε πάνω σκηνή, γονάτισε, και φίλησε το σημείο όπου είχε προηγηθεί το τραγικό περιστατικό (δείτε βίντεο).
Τι εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος
Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν, χθες το βράδυ, αναφερόμενος στην υπόθεση της Μαρινέλλας, την οποία όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, εξομολογήθηκε: «Eπειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα».
«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο».
«Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά. Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι δηλαδή σε μια δουλειά που θα νιώθω ασφάλεια. Ότι οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους, με αγαπούν, τους αγαπώ, περνάμε ωραία και το πολύ βασικό είναι να δημιουργείται ένα ωραίο κλίμα».




">
">
">
">
">
">
">
">