Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και στη σχέση με τον πατέρα του, κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν έντονες αντιδράσεις αναφορικά με τις σχέσεις τους.
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεχόταν σωματική τιμωρία, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται κακοποιημένος. «Πυρήνας του ταλέντου μου είναι ο πόνος, παντός είδους. Ο πρωταρχικός πόνος που ένιωσα ήταν κυρίως σωματικός και προερχόταν από το ξύλο που έτρωγα από τον πατέρα μου. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, δικαίως το έτρωγα. Όταν έτρωγα μία γερή μπουνιά στο πρόσωπο, πονούσα, παιδί ήμουν, 15-16 χρονών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε ότι οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και οι γονείς λειτουργούσαν με άλλους τρόπους. «Ήταν μία εποχή που τα παιδιά έπρεπε να τρώνε ξύλο. Κάποιοι επιμένουν “άρα κακοποιηθήκατε”. Όχι, δεν κακοποιήθηκα καθόλου, έφαγα το ξύλο που μου έπρεπε», είπε, εξηγώντας πως ο πατέρας του εργαζόταν ατελείωτες ώρες και δεν είχε την πολυτέλεια να διαχειριστεί αλλιώς τις αταξίες του.
Τάσος Χαλκιάς: Όσα ανέφερε για τα παιδιά του και το ξύλο από τον δάσκαλο
Παρά τη στάση του για όσα βίωσε, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ως πατέρας ακολούθησε διαφορετικό δρόμο. «Εγώ δούλευα με άλλες συνθήκες πάνω στην οικογένειά μου και από σκέψη αλλά και από την εποχή», σημείωσε, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται την αλλαγή των δεδομένων.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η περιγραφή της στιγμής που, όπως λέει, κατάλαβε ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε «από αγάπη». «Όταν με χτύπησε ο δάσκαλος στο σχολείο, τον έπιασε ο πατέρας μου στο καφενείο και του είπε “αυτόν εδώ, τον δέρνω μόνο εγώ. Μην ξαναβάλεις χέρι πάνω του γιατί θα σε πάρει ο διάολος”. Και τότε κατάλαβα ότι ο πατέρας μου από αγάπη με βαράει», δήλωσε.
Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς επανέλαβε πως δεν νιώθει πως έχει κακοποιηθεί, επιμένοντας στη δική του οπτική: «Δεν είμαι κακοποιημένος. Μια χαρά τις έφαγα και σε καλό μου βγήκε».


">
">
">
">
">
">
">