Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού μακριά από την ένταση της Αθήνας και τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις απολαμβάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι έχουν επιλέξει και φέτος το Ιόνιο για τις διακοπές και τις μικρές τους αποδράσεις.

Το γνωστό δημοσιογραφικό ζευγάρι φαίνεται πως έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να γεμίζει τις μπαταρίες του πριν από την επιστροφή στους απαιτητικούς ρυθμούς της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην Κεφαλονιά, σειρά είχαν οι Παξοί, ένας από τους πιο γραφικούς και αγαπημένους προορισμούς του Ιονίου.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν ήταν μόνοι. Στην παρέα τους βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι, με τους οποίους μοιράστηκαν χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές, βόλτες, βουτιές και φυσικά ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Τατιάνα Στεφανίδου με μαγιό

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μεταφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα μικρό κομμάτι από την απόδρασή τους και το βράδυ της Δευτέρας 10 Αυγούστου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο reel με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τους Παξούς.

Στο βίντεο κυριαρχούν το απέραντο γαλάζιο, τα καταγάλανα νερά του Ιονίου και η καλοκαιρινή διάθεση της παρέας. Οι εικόνες αποτυπώνουν την πιο ανέμελη πλευρά του ζευγαριού, μακριά από τηλεοπτικά πλατό, ενημερωτικές εκπομπές και την πίεση της καθημερινότητας.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το μήνυμά της

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν βρίσκεται και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσαν όλοι μαζί. Ο ουρανός βάφτηκε με τις χαρακτηριστικές καλοκαιρινές αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα σκηνικό που δύσκολα περνά απαρατήρητο.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με μια λιτή αλλά ιδιαίτερα τρυφερή φράση, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της παρέας και των ανθρώπων με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ξεχωριστές στιγμές.

«Το ηλιοβασίλεμα είναι πιο όμορφο όταν το μοιράζεσαι», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια φράση που ταίριαξε απόλυτα με το κλίμα της συγκεκριμένης εξόρμησης, αφού δίπλα της βρισκόταν φυσικά ο Νίκος Ευαγγελάτος, αλλά και πρόσωπα από τον στενό φιλικό τους κύκλο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με μαγιό

Το Ιόνιο παραμένει η μεγάλη καλοκαιρινή αγάπη του ζεύγους

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος επιλέγουν τα Επτάνησα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εδώ και χρόνια, το Ιόνιο αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, καθώς τους προσφέρει ακριβώς αυτό που αναζητούν όταν πέφτει η αυλαία των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων: θάλασσα, ηρεμία, όμορφα τοπία και χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους.

Λίγο νωρίτερα, το ζευγάρι είχε βρεθεί στην Κεφαλονιά, όπου είχε απολαύσει μεταξύ άλλων τις μοναδικές εικόνες της παραλίας Φτέρη. Η συνέχεια δόθηκε στους Παξούς, με την καλοκαιρινή τους διαδρομή στο Ιόνιο να περιλαμβάνει διαφορετικές στάσεις και μικρές εξορμήσεις.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου, άλλωστε, τα social media αποτελούν αρκετές φορές το προσωπικό της καλοκαιρινό άλμπουμ. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο μοιράζεται στιγμές από τα ταξίδια της, τα τοπία που την εντυπωσιάζουν αλλά και πιο προσωπικές εικόνες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, το reel από τους Παξούς ήταν γεμάτο καλοκαιρινά χρώματα και μία πιο ρομαντική διάθεση, με το ηλιοβασίλεμα να κλέβει την παράσταση.

Η ίδια και ο Νίκος Ευαγγελάτος δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή την περίοδο ξεκούρασης, γνωρίζοντας πως πολύ σύντομα οι επαγγελματικοί ρυθμοί θα γίνουν και πάλι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Μέχρι τότε, όμως, το Ιόνιο, οι βουτιές, οι φίλοι και οι ήσυχες καλοκαιρινές βραδιές φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο.