Ο Τάυλερ Μακμπέθ, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε στις κάμερες της εκπομπής Buongiorno του MEGA σχετικά με το νέο βιβλίο του πρώην προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την ενδυμασία που επέλεξε για την βραδιά.
Υπενθυμίζουμε ότι, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο “Δεύτερη Ευκαιρία” στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να τον τιμήσει και να παρακολουθήσει όλα όσα είχε να πει σχετικά με αυτό, ανάμεσά τους και οι Θεοδώρα Τζάκρη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Ραλλία Χρηστίδου και Αλεξανδρος Αυλωνίτης, Δήμητρα Παπανδρέου, Ευάγγελος Αντώναρος, Δημοσθένης Βεργής και Σπύρος Μπιμπίλας – Δείτε εδώ φωτογραφίες.
Μάλιστα, ενώ όλα κυλούσαν πολύ όμορφα, μέχρι που κάποια στιγμή εισέβαλε στον χώρο η Ελένη Λουκά, η οποία ξεκίνησε να επιτίθεται στον πολιτικό λεκτικά, με φωνές, βρισιές και κατάρες, την ώρα που δυο άντρες της ασφάλειας προσπαθούσαν να την απομακρύνουν. Η ίδια τα έβαλε και με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση μέχρι να καταφέρουν να την ηρεμήσουν τελικά – Δείτε το βίντεο.
Τι είπε ο Τάυλερ Μακμπέθ για τον Στέφανο Κασσελακη
Ο Τάυλερ Μακμπέθ λοιπόν μιλώντας στους δημιογράφους, είπε σχετικά με την χθεσινή βραδιά: «Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το βιβλίο, περιμένω να βγει την επόμενη εβδομάδα την επόμενη εβδομάδα ολόκληρη η μετάφραση στα Αγγλικά που νομίζω ότι βγαίνει την επόμενη εβδομάδα. Έχω μάθει πολλές λέξεις στα Ελληνικά αλλά πρέπει να βελτιώσω την γραμματική. Σιγά σιγά. Είναι πάνω σε μας το πότε θα αποφασίσουμε να βγούμε στον δρόμο χέρι – χέρι.
Το κάνουμε, όχι σε καθημερινή βάση αλλά όταν το έχουμε ανάγκη. Πιστεύω ότι σίγουρα κάποιια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Ο Στέφανος ξαναγράφει πως γίνονται αντιληπτοί οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Διάλεξα αυτή τη γραβάτα γιατί ήθελα να έχω κάτι Ελληνικά πάνω μου».
Οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων
Στην εκπομπή προβλήθηκαν και οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων και συμπαραστατών του Στέφανου Κασσελάκη, όπου έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την βραδιά. Αρχικά, μίλησε η Θεοδώρα Τζακρή και είπε: «Η παρουσίαση αυτού του βιβλίου σε λίγο θα ανοίξει ένα παράθυρο αλήθειας σε κάποια πολύ σημαντικά κεφάλαια, πρώτα από όλα στα προσωπικά βιώματα του Στέφανου Κασσελάκη τα οποία πάντα όμως έχουν ένα σημείο αναφοράς: Την επικαιρότητα».
Ύστερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, είπε: «Εγώ έχω έρθει εδώ ως φίλος. Με κάλεσε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος έχει έρθει σε όλες τις εκδηλώσεις του ΤΑΣΕΗ και του οφείλω να είμαι εδώ. Η παρουσία μου δεν έχει κανένα πολιτικό μήνυμα». Με την σειρά της μίλησε η Σοφία Βόσσου λέγοντας: «Τι θα καταλάβετε; Τα πάντα. Γιατί τον αγαπάω καταλάβατε; Γιατί δεν έχει κόμπλεξ ο άνθρωπος ούτε έίναι κρυφομαρίτσα».
Τέλος, ο Βασίλης Σίμος τοποθετήθηκε ως εξής: «Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχωρίζει από τους άλλους πολιτικούς γιατί λέει πάντα την αλήθεια. Έχει ένα χάρισμα στον αυθορμητισμό και λέει πάντα την αλήθεια. Είμαστε τυχεροί που έμεινε μετά τον πόλεμο που δέχτηκε».