Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Αλεξάνδρα Ούστα σχετικά με το θάνατο των γονιών της. Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά, τα παιδικά της χρόνια ήταν όμορφα μέχρι τα 13 της που η μητέρα της ξεκίνησε το αλκοόλ, πέρασε προβλήματα υγείας και κατάθλιψη και τελικά πέθανε σε κλινική απεξάρτησης – δείτε εδώ τη συνέντευξή της.

Στο πλατό του Happy Day το κλίμα βάρυνε με την εξομολόγησή της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με την αποκάλυψη αυτή.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Αλεξάνδρα Ούστα

«Είναι η πρώτη φορά που ακούμε τι πέρασε η Αλεξάνδρα και νιώθω ότι ο τρόπος με τον οποίο τα εξομολογείται και μιλάει και για τα μετά συναισθήματά της, πώς ένιωθε μια κακία, μια ζήλια απέναντι στον κόσμο, είναι επειδή ακριβώς το έχει δουλέψει και έχει έρθει αντιμέτωπη με αυτά τα συναισθήματα. Και τώρα θέλει να τα ξεπεράσει, να τα μοιραστεί με τον κόσμο και να προχωρήσει. Μα λένε πολλές φορές ότι ένα παιδικό τραύμα και μια πεποίθηση που σου διαμορφώνει την προσωπικότητά σου και σου δημιουργεί πόνο και θυμό, τελικά σε κάνει να κλείνεσαι και να βγάζεις προς τα έξω και εσύ αντίστοιχα ένα τέτοιο πρόσωπο, γιατί είναι η άμυνά σου.

Δηλαδή εμείς εντάξει, δημοσιογραφικά δεν το γνωρίζαμε, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν και άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον ή κοινωνικό ήξεραν όλη την έκταση του προβλήματος. Γιατί αν δεν ξέρεις ότι ο άλλος έχει περάσει όλα αυτά, δεν νιώθεις ούτε την ανάγκη να του δείξεις τη συμπόνια σου, την υποστήριξή σου, λες «α, αυτή είναι ξινή, είναι δυσπρόσιτη». Δεν θέλει πολλά πολλά, δεν γνωρίζεις τον πόνο της», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του ALPHA.

«Μπράβο σου Αλεξάνδρα μας. Σου βγάζουμε το καπέλο για το θάρρος να τα εξομολογηθείς και να τα τοποθετήσεις έτσι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.