Στο πλατό του Happy Day στο ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της, σχολίασαν το ξαφνικό και πρόωρο κόψιμο της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα, του Κώστα Τσουρού από το MEGA. Συγκεκριμένα, εντελώς απρόοπτα και χωρίς καμία ανακοίνωση, η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, δεν βγήκε στον «αέρα».
Η παρουσιάστρια λοιπόν, μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ για το λόγο που το κανάλι της Συγγρού, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Να κόψει δηλαδή πρόωρα και απρόοπτα τον Τσουρό από την συχνότητά του.
Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Κώστα Τσουρό
Δείτε επίσης: Οι συνεργάτες του Τσουρού «σπάνε» τη σιωπή τους για το τέλος του Ακόμα δεν είδες τίποτα – «Η εκπομπή δεν κόπηκε επειδή…»
«Ο Κώστας δυο μήνες πριν ζήτησε να συναντηθεί με το MEGA. Στο πρώτο ραντεβού του είπαν “εμείς δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε”. Εκεί θορυβήθηκε και δεν ήξερε τι θα συμβεί. Εκείνος καταλαβαίνει ότι είναι αμφίρροπη κατάσταση και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με άλλους σταθμούς. Ξεκινάει κάποια ραντεβού και αρχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Τελικά το MEGA του ζητάει ραντεβού και του λέει ότι θέλει να συνεχίσουμε αλλά θα γίνει κόψιμο του μπάτζετ. Θα βγαίνει από τη Συγγρού και θα γίνει κόψιμο του μπάτζετ στην εκπομπή. Εκείνος λέει “δεν με ενδιαφέρει να μείνω στο Mega αν μου κόψετε το budget, σημασία έχει να εξελισσόμαστε και να προχωράμε και όχι να υποβαθμιζόμαστε. Οι άνθρωποι του MEGA έκαναν πίσω και μετά με τις δηλώσεις και αποκορύφωμα τις δηλώσεις “Σκάει ο τζίτζικας” (δείτε εδώ τη δήλωση), τελικά αποφάσισαν να του δώσουν ένα μάθημα», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε και μια ανάρτηση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, η οποία στεναχώρησε την ομάδα του Κώστα Τσουρού. «Στεναχωρήθηκε (σ.σ ο Τσουρός) με αυτό που έγινε γιατί δεν πρόλαβε να χαιρετήσει. Αυτό που στεναχώρησε τους συνεργάτες του είναι ένα post της αρχισυντάκτριάς τους. Ενώ ευχαρίστησε την ομάδα, δεν έγραψε την Βαλαβάνη, την Δούνια και τον Πρίφτη. Όταν κλείνει η εκπομπή και δεν βάζει κάποιους συνεργάτες…», μετέφερε, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν έκαναν παρέα.


">
">
">
">
">
">
">