Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην κάμερα του Happy Day σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα σχόλιο στον συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα, για την στιγμή που είχε αποχωρήσει από την εκπομπή και εργαζόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που τότε προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».
«Δεν μου λείπει αυτή η τηλεόραση της ανθρωποφαγίας. Ένας από τους λόγους που δεν είμαι είναι γιατί δεν θέλω να βρίσκομαι σε τέτοιες συνθέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην κάμερα της εκπομπής σχετικά με την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ –δείτε εδώ ολόκληρα τα λόγια του.
Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα
Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε στον Δημήτρη Παπανώτα: «Η αλήθεια είναι ότι εσένα, όταν σε είδαμε σε μια άλλη εκπομπή για έναν χρόνο, δεν φτούρισες!», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει: «Άστο, έγιναν και πολλά εκεί». Τότε, η συζήτηση ανάμεσα στο πάνελ, ήταν η εξής:
- Δ.Π.: Ήταν ο επικεφαλής!
- Τ.Μ.: Ο φίλος σου;
- Κ.Φ.: Ρε παιδιά, για αγροτικό πήγε.
- ΣΤ.ΤΣ.: Άστα αυτά!
- Κ.Φ.: Τι άστα αυτά;
- Σ.Τ.: Έτσι; Μου θυμίζεις τη μανούλα που πάντα δικαιολογεί το παιδί. Δεν έφταιγε το παιδί, να δοκιμάσει ήθελε.
- Τ.Μ.: Άλλοι τον παρέσυραν.

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Λιάγκας είναι μονοφαγάς» – «Καταπέλτης» για Σολωμού και Κατσαρίδη
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε εργαστεί στον ΣΚΑΪ τη σεζόν 2019-2020, μια περίοδο στην οποία αναφέρεται ενίοτε με δηλώσεις μέσα από την εκπομπή του. Τον Νοέμβριο του 2019, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο σχολιασμού σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε αναστολή μετάδοσης για μία εβδομάδα και πρόστιμο 150.000 ευρώ.
Παρά την επιστροφή της εκπομπής μετά την ποινή, το κλίμα στις σχέσεις του παρουσιαστή με τη διοίκηση παρέμεινε βαρύ. Όταν ήρθε η λήξη της τηλεοπτικής σεζόν τον Ιούλιο του 2020, ο σταθμός αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία.


">
">
">
">
