Η Τζένη Θεωνά διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη. Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει ήδη έναν γιο, τον μικρό Αρίωνα, ανυπομονεί να καλωσορίσει το νέο μέλος στην οικογένεια.
Με την έναρξη του Οκτώβρη, η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τους «άντρες της ζωής της».

Δείτε επίσης: Τζένη Θεωνά: Baby shower στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης – Το φόρεμα που επέλεξε (Φωτογραφίες)
Οι νέες φωτογραφίες της Τζένης Θεωνά με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι δηλώσεις της
Η φουσκωμένη κοιλίτσα της ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: Οκτώβρης. «Στον μήνα μας». Καλό μήνα σε όλους! Ό,τι περιμένετε εύχομαι να πραγματοποιηθεί με τον πιο μαγικό τρόπο.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Τζένη είχε μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της δεύτερης εγκυμοσύνης. «Είναι πολύ εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς και παρακαλάω να πάνε όλα καλά και να έρθει ένα υγιές μωρό. Τώρα είμαι πολύ πιο αγχωμένη. Έχω πολλή πληροφορία από όσα μπορούν να πάνε στραβά. Ήμουν πολύ πιο ανέμελη στην πρώτη… Το απολαμβάνω, αλλά ήρεμη πολύ δεν είμαι», είχε εξομολογηθεί.
Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και ένα ιδιαίτερο περιστατικό με τη γιατρό της: «Κάποια στιγμή μου είπε “Σας ενδιαφέρει δεύτερο παιδί; Γιατί δεν είναι η στιγμή. Σιγά σιγά κλείνει ο κύκλος για εσάς”. Ήταν φοβερά πληγωτικό. Αισθάνθηκα σαν ένα μικρό πένθος. Και όμως, μία εβδομάδα μετά έκανα τεστ και ήμουν ήδη έγκυος! Καμιά φορά η φύση κάνει τα δικά της. Ήταν τεράστιο δώρο».
Η ίδια δεν κρύβει πόσο ευγνώμων αισθάνεται που η ζωή της χάρισε ένα ακόμα μωρό, ενώ οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της.