Η Βάνα Μπάρμπα, σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Buongiorno του MEGA, και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός μάλιστα, έκανε και μια αναφορά στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία συνεχίζεται το τελευταίο διάστημα με πολλούς ηθοποιούς να παίρνουν το βήμα και να καταθέτουν στο δικαστήριο υπέρ του – δείτε εδώ ποιοι είναι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος για απόπειρα βιασμού σε τρεις συναδέλφους του την περίοδο που δούλευαν μαζί στο θέατρο, ενώ, σε δεύτερο βαθμό εξετάζονται οι μάρτυρες υπεράσπισης τόσο των καταγγελλουσών όσο και οι μάρτυρες που υποστηρίζουν τη πλευρά του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδμάδα κατέθεσε και η σύζυγός του, η Ελπίδα Νίνου, με το κλίμα μέσα στο δικαστήριο να είναι βαρύ – δείτε εδώ τι συνέβη.

Θα καταθέσει η Βάνα Μπάρμπα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη;

Η Βάνα Μπάρμπα λοιπόν, στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν θα κληθεί να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε: «Θα σου πω την άποψή μου, στην αρχή σκεφτόμουν να μην πάω. Αλλά ήταν λάθος μου, έχω μάθει να έχω το θάρρος της γνώμης και πρέπει να το έχω. Ήμουν η πρώτη που μίλησα, και εννοείται δεν είμαι μόνη στο κομμάτι του #metoo γιατί πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν λόγο. Αλλά από την άλλη και εγώ πρέπει να υπερασπιστώ και να έχω φωνή γιατί δεν θα με… ο στόχος κάποιον ήταν να μας κάνουν να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να φοβηθώ, θα πω την άποψή μου και φυσικά θα καταθέσω. Θα καταθέσω όποτε μου πούνε, με μεγάλη αγάπη και με εκτίμηση».

Η στάση της απέναντι στις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Βάνα Μπάρμπα, σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον κατηγορούμενο ηθοποιό, με την ίδια να τονίζει με έντονο ύφος. «Για να πεις ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη αξίζει δεύτερη ευκαιρία, σημαίνει ότι κάτι έκανε την πρώτη φορά. Του αξίζουν εκατό ευκαιρίες, όπως σε όλους τους ανθρώπους», είπε και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τις επίμονες ερωτήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.