Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στη Γλυφάδα και απαθανάτισε μια χαλαρή, καθημερινή στιγμή από τη ζωή της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά!
Η Βίκυ Καγιά, γνωστή για το διαχρονικό της στιλ, εντοπίστηκε σε βόλτα στα νότια προάστια, σε ένα από τα αγαπημένα της σημεία. Ντυμένη casual, με μαύρο oversized φούτερ, τζιν παντελόνι και άνετα sneakers, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως γνωρίζει καλά πώς να ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και τη μόδα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαλαρό κότσο, ενώ τα γυαλιά ηλίου και το minimal look συμπλήρωναν ιδανικά την εικόνα της. Στο χέρι κρατούσε τσάντα καταστήματος, δείχνοντας πως είχε μόλις ολοκληρώσει τις αγορές της, πιθανότατα από κάποιο από τα αγαπημένα της fashion spots της περιοχής.

Η Γλυφάδα άλλωστε αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για τη Βίκυ Καγιά, καθώς συνδυάζει ποιότητα ζωής, αγορές και χαλαρούς ρυθμούς, μακριά από την ένταση του κέντρου. Οι φωτογραφίες την απαθανατίζουν ήρεμη και χαμογελαστή, σε απόλυτα καθημερινή διάθεση, χωρίς ίχνος επιτήδευσης.


Καγιά – Κρασσάς 11 χρόνια παντρεμένοι!
Λίγο αργότερα, ο φακός του Youweekly.gr εντόπισε και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, μέσα στο αυτοκίνητό του. Διακριτικός, με casual εμφάνιση και γυαλιά ηλίου, ο γνωστός επιχειρηματίας κινούνταν επίσης στους δρόμους της Γλυφάδας. Χωρίς βιασύνη και χωρίς διάθεση προβολής, ο Ηλίας Κρασσάς διατηρεί χαμηλούς τόνους, κάτι που χαρακτηρίζει γενικότερα τη στάση του απέναντι στη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι, αν και βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επιλέγει να ζει φυσιολογικά, απολαμβάνοντας απλές στιγμές, όπως μια βόλτα για ψώνια ή μια μετακίνηση στην πόλη. Οι φωτογραφίες από τη Γλυφάδα αποτυπώνουν ακριβώς αυτό: έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, με άνεση, στυλ και διακριτικότητα.

Άλλωστε, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποτελούν ένα από τα πιο low profile αλλά αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποδεικνύοντας πως το αληθινό lifestyle κρύβεται συχνά στις πιο απλές, καθημερινές στιγμές.
Υπενθυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά για τον σύζυγο της: «Μου αρέσει να μου κάνει κομπλιμέντα. Επειδή δεν τα πολυλέει, “γονατίζω”, είμαι σαν μικρό κοριτσάκι, θέλω πάνω απ’ όλα να αρέσω στον άντρα μου, να μου λέει ότι είμαι η ωραιότερη του κόσμου. Είμαι ερωτευμένη, τι να κάνω, αλλά επειδή είναι συνέχεια από εδώ κι από εκεί ο άτιμος, όταν μου λέει, λέω “όπα; Καλή είμαι;”» (δείτε εδώ το βίντεο).
">
">
">
">
">
">
">
">