Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του Παντελή Τουτουντζή στο διαδίκτυο, όπου μίλησε για την τοξικότητα που συνάντησε στο επάγγελμά της και κυρίως στην τηλεόραση. Μίλησε για ένα πρόσωπο, έναν στενό της πρώην συνεργάτη, που την πλήγωσε ανεπανόρθωτα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον αναφερόνταν. Σχετικό απόσπασμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, την γιαγιά της και πόσο εκείνη την φρόντισε όσο κανένας άλλος – δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τον άνθρωπο που την πρόδωσε

«Η τηλεόραση είναι η πιο σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Το μόντελινγκ είναι κάτι πιο εύκολο γιατί το κάνω τόσα χρόνια και το κάνω στον αυτόματο. Σίγουρα ένα πρότζεκτ που μου ταιριάζει, θα με ενδιέφερε να το κοιτάξω για να γυρίσω. Όμως, είναι πολύ σημαντική η ομάδα από πίσω, είναι πολύ σημαντικοί οι συνεργάτες να μην είναι επιθετικοί και τοξικοί. Δεν μπορώ να το ξανακάνω αυτό το πράγμα γιατί δεν μου ταιριάζει.

Είμαι ένας άνθρωπος πράος που δεν μπορώ όλη αυτή τη φασαρία. Δεν θέλω και είχα εγκλωβιστεί σε μία συνθήκη που έχασα τον εαυτό μου και δεν μου επιτρέπεται. Έχω οικογένεια, έχω παιδιά, γι’ αυτό δεν επιτρέπεται. Οπότε, όταν το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα και κάποιον τον έχεις πολύ κοντά σου και τον έχεις μέσα στο σπίτι σου, οικογένειά σου, το δεξί σου χέρι, το αριστερό σου χέρι».

Τότε, την διέκοψε ο Παντελής Τουτουντζής λέγοντας: «Νομίζω όλοι ξέρουμε για ποιον μιλάς».

Η Βίκυ Καγιά δεν το σχολίασε ωστόσο παραμόνο συνέχισε: «Ήταν ένα κομμάτι του εαυτού σου, ήταν κομμάτι της οικογένειας. Εκεί λίγο το πενθείς το θέμα και στεναχωριέσαι, στεναχωριέσαι βαθιά. Από την άλλη, αν θέλουν να σε αγαπάνε άστους να σε αγαπάνε. Αν δεν θέλουν να σε αγαπάνε, άστους να μην σε αγαπάνε. Αν θέλουν να έρθουν μαζί σου ας έρθουν, αν δεν θέλουν να έρθουν μαζί σου ας μην έρθουν. Θέλουν να λένε ας λένε, δεν θέλουν να λένε ας μην λένε. Προς το τέλος, πριν σταματήσω την τηλεόραση, είχα τόσο πολύ κουραστεί γιατί έβλεπα ότι αυτό που μου έκαναν κάποιοι μέσα έξω ήταν κατευθυνόμενο και επίτηδες, φώναξα», εξομολογήθηκε η Βίκυ καγιά.