Η Δάφνη Μπόκοτα, σήμερα, Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα ξέσπασε με αφορμή την συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον επόμενο εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision που θα διεξαχθεί στη Βιέννη – δείτε εδώ ποια είναι τα 11 ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής. Η πρώην παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού μεταξύ άλλων, εξέφρασε τα παράπονά της από εκείνη την εποχή και για όλα όσα έλεγαν τότε για την διαδικασία της ψηφοφορίας.
Τι είπε η Δάφνη Μπόκοτα για την Eurovision
Η Δάφνη Μπόκοτα λοιπόν, μιλώντας για την περίοδο που εκείνη ήταν στην παρουσίαση της Eurovision, είπε: «Τότε με την Πέγκυ Ζήνα και τον Μιχάλη Ρακιντζή εγώ ήμουν στην παρουσίαση. Φέρθηκαν πολύ άσχημα στον Ρακιντζή τότε και δεν του άξιζε αυτή η συμπεριφορά. Και σε μένα τότε πολύ, γιατί είχαν πει ότι δεν έδωσα σωστά το σήμα για την ψηφοφορία. Ο Μιχάλης ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του αλλά πήγε στη Eurovision λαβωμένος. Ήταν πάρα πολύ άδικο αυτό που είχε γίνει, εγώ είχα στεναχωρηθεί τότε πάρα πολύ για τον Μιχάλη. Βέβαια, ξεπετάχτηκαν και έκαναν καριέρες άλλοι τότε από την κόντρα και τη φασαρία. Ο Μιχάλης το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά βγήκαμε πολύ τραυματισμένοι έξω, δεν μπορούσαμε να το συνεφέρουμε».
Διαβάστε επίσης: Δάφνη Μπόκοτα για Super Κατερίνα: «Είμαι προετοιμασμένη για τα κακεντρεχή και υποτιμητικά σχόλια»
Τέλος, Δάφνη Μπόκοτα μοιράστηκε ένα ευχάριστο γεγονός, τότε που ο Μιχάλης Ρακιντζής την κάλεσε για να της δείξει τις στολές που θα φορούσε μαζί με τους συνεργάτες του στη σκηνή του Ταλίν το 2002: «Όταν με φώναξε ο Μιχάλης να δω τις στολές, μου λέει: είναι από τα ΜΑΤ και απωθούν. Του λέω: είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τις φορέσετε, εφόσον απωθούν; Εν πάση περιπτώσει μπήκαν αυτές οι στολές και το τραγούδι ήταν αριστούργημα».
«Η Eurovision δεν με πλήγωσε, η ΕΡΤ με πλήγωσε»
Μετά από δύο δεκαετίες απουσίας από την ΕΡΤ, η Δάφνη Μπόκοτα εμφανίστηκε στο Στούντιο 4 και, όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα της Eurovision δεν γινόταν να μην πρωταγωνιστήσει στη συζήτηση. Όταν ρωτήθηκε ποια διοργάνωση της Eurovision δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, η απάντηση ήρθε αβίαστα: η Ρώμη, όταν η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τη Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη». Όπως αποκάλυψε, οι συνθήκες ήταν κάτι παραπάνω από χαοτικές.
Δείτε επίσης: Νίκος Κοσώνας: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα – «Ήταν σοκ για τους γονείς μου ότι…»
Ωστόσο, η μεγαλύτερη πληγή της δεν ήταν η Eurovision, αλλά η στάση της ΕΡΤ απέναντί της. «Δεν με πλήγωσε ο διαγωνισμός, η ΕΡΤ με πλήγωσε. Ακόμα και σήμερα όταν ακούω Eurovision, σφίγγεται το στομάχι μου. Δεν με πείραξε που αντικαταστάθηκα, αλλά ο τρόπος που έγινε. Θα μπορούσα να δώσω όλα μου τα φώτα σε αυτόν που θα με διαδεχόταν, αλλά ο τρόπος ήταν πολύ άσχημος», παραδέχτηκε.
Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που μίλησε για την πρώτη Eurovision στην οποία δεν συμμετείχε. «Ήταν το 2005, όταν κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου — που, σημειωτέον, ήταν δική μου πρόταση. Πόσο πιο τραυματικό να είναι; Να είμαι απέξω, να έχω κάνει την πρόταση και να κερδίζει; Ήταν σοκ», εξομολογήθηκε, αποδεικνύοντας πως κάποια τραύματα, όσος καιρός κι αν περάσει, δεν σβήνουν εύκολα.
">
">
">
">
">
">
">