Ο Δημήτρης Πανόπουλος, σήμερα, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Weekend Live του ΣΚΑΪ σχετικά με την τοξικότητα και την υποκρισία που υπάρχει στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τόνισε ότι το 90% από τα όσα προβάλλονται στην τηλεόραση είτε σαν χαρούμενα είτε είναι ένταση και τσακωμός, είναι ψεύτικα.

Αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων: «Η ελληνική τηλεόραση το έχει αυτό το κακό. Είναι ψευτοχαρούμενη. Ανοίγεις το πρωί να δεις μια εκπομπή και νομίζεις ότι είσαι σε μια τρομερή κλειδαρότρυπα ή όλοι είναι χαρούμενοι χωρίς λόγο. Λες γιατί είναι όλοι χαρούμενοι; Γιατί πρέπει; Δεν λέω να είναι σκυθρωποί, αλλά όταν είσαι χαρούμενος χωρίς λόγο, κάτι είναι ύποπτο»δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Πανόπουλου για την τηλεόραση

«Να αγιάσει το στόμα του κ. Μπέζου, έχω να πω εγώ. Γιατί εκτός από ψευτοχαρούμενη, είναι και ψευτοέντονη η ελληνική τηλεόραση. Εκτός από το ότι όλα ξεκινάνε τι ωραία και τι ευχάριστα για να περάσουν στο κλίμα της βαθιάς τοξικότητας με την αναπαραγωγή άλλων εκπομπών, δημιουργείται και μια τεχνητή ένταση μεταξύ των προσώπων της τηλεόρασης που πιστεύω ότι αφήνει μεγάλο μέρος των τηλεθεατών παγερά αδιάφορο» είπε αρχικά με έντονο ύφος ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν είναι ψεύτικη η χαρά, δεν μεταδίδεται. Κι αυτή είναι η εξής. Ξεκινάνε οι εκπομπές, μπαίνει η μουσική και αρχίζουν να χορεύουν για 15 δευτερόλεπτα χωρίς λόγο και αιτία ενώ στην πραγματικότητα, μέχρι τρία δευτερόλεπτα πριν το μπρέικ, κάθονται όλοι ήσυχοι. Αυτό είναι ψευτοχαρά. Η πλειοψηφία των στιγμών αυτών στην τηλεόραση είναι ψεύτικες. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει χαρά, υπάρχει ψευτοχαρά! Άλλο να ‘χεις ευγένεια και άλλο να ‘σαι ψευτοχαρούμενος. Το 90% των στιγμών που βλέπετε ανθρώπους να είναι χαρούμενοι στο 3, 2, 1… είναι ψέμα» κατέληξε ο ίδιος.

5
Έχει δίκιο ο Δημήτρης Πανόπουλος;