Η Λένα Ζευγαρά σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, απάντησε στα όσα ακούστηκαν μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα, αφορμή της συζήτησης στάθηκε η δημόσια υποδοχή του Κασιδιάρη από τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, με τον Γονίδη να τον αποκαλεί από την πίστα «φίλο» του και να τον ευχαριστεί που επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του.
Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε στη συνέχεια τη δική του εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την πολιτική και πως καλωσορίζει τους επώνυμους που βρίσκονται στο μαγαζί όπου εμφανίζεται. Όπως ανέφερε, ο χαιρετισμός του προς τον Ηλία Κασιδιάρη έγινε στο πλαίσιο της ευγένειας, καθώς, όπως είπε, ο τελευταίος είχε επιλέξει το νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του.
Πώς απαντά η Λένα Ζευγαρά στο περιστατικό που συζητήθηκε με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη
Η Λένα Ζευγαρά λοιπόν, ερωτώμενη από τους δημοσιογράφους για τα παραπάνω, καθώς φέτος συνεργάζονται μαζί στο ίδιο μαγαζί, είπε: «Για εμένα είναι ένας άνθρωπος, ένας καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής ένας συνθέτης όπου η ελληνική δισκογραφία τον έχει κατατάξει εκεί που πρέπει, δηλαδή στις ανώτερες θέσεις. Σαν άνθρωπος τώρα, τον αγαπώ πολύ, τον σέβομαι πολύ, με προσέχει. Εγώ όταν είχα βγει δεν είδα κάποιον (σ.σ. τον Ηλία Κασιδιάρη). Μπορεί να μην τον είδα εγώ».

Σταμάτης Γονίδης: Άγριο ξέσπασμα στο Πρωινό για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη – «Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες!» (Βίντεο)
Πώς απάντησε ο Σταμάτης Γονίδης για τον Ηλία Κασιδιάρη
Μετά τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Σταμάτη Γονίδη, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ κάθε βράδυ όταν βγαίνω να τραγουδήσω, καλωσορίζω όλο τον κόσμο και όταν υπάρχει κάποιος επώνυμος τον καλωσορίζω ξεχωριστά. Μου είπαν είναι εδώ ο Ηλίας Κασιδιάρης, λέω “καλώς το παλικάρι, καλός πολίτης”, γιατί ήρθε να γιορτάσει σε εμένα την αποφυλάκισή του. Ο κάθε επώνυμος, βουλευτής είναι, Υπουργός είναι, ό,τι και να είναι, επώνυμος, τραγουδιστής είναι, εγώ τους καλωσορίζω ξεχωριστά. Αυτό συνέβη. Δεν παρακολουθώ σχόλια και τέτοια. Το κινητό μου εμένα είναι το παλιό. Με τα social media δεν τα πάω καλά. Το παλικάρι δεν το έχω ξαναδεί εγώ. Στο μαγαζί τον είδα που ήρθε. Δεν τα πάω καλά με την πολιτική. Είμαι καλός πολίτης, είμαι έντιμος, συνεπής, αλλά με την πολιτική δεν έχω σχέσεις και δεν μου έκανε ο άνθρωπος καμία πρόταση. Σε εμένα ήταν πολύ κύριος σε όλα του, καθόταν απέναντι, με άκουσε, πέρασε καλά. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι και αυτός ένας πολιτικός, ο οποίος ήταν στη φυλακή. Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι ξεχώρισε από όλα τα σχήματα να έρθει σε εμένα να με ακούσει. Έπρεπε λοιπόν, να του πω ευχαριστώ που επέλεξε εμένα, στα πλαίσια της ευγένειας» τόνισε ο τραγουδιστής.




">
">
">
">
">
">
">
">