Vissino: Ο χώρος στη Νέα Ερυθραία που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και θα σας ταξιδέψει αλλού!

Vissino: Ο χώρος στη Νέα Ερυθραία που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και θα σας ταξιδέψει αλλού!

Ένας χώρος στην καρδιά της Νέας Έρυθραίας, τόσο φιλόξενος και σπιτικός που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια, όταν πηγαίνατε στη γιαγιά για να πιείτε σπιτική βυσσινάδα και να περάσετε όμορφα, αλλά και να πάρετε πολλή... αγάπη!

Κάπως έτσι είχαν σκεφτεί και οι άνθρωποι πίσω από το Βύσσινο, ο Μιχαήλ Μητσώνης και η Κωνσταντίνα Μαντζουράνη, όταν έστηναν αυτό το καλλιτεχνικό εργαστήριο πριν από έναν χρόνο. Διαβάστε παρακάτω...

Στο παραδοσιακό οίκημα με την περίκλειστη πανέμορφη αυλή κυριαρχεί η παιδοκεντρική φιλοσοφία, που επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν, να εκφραστούν και να πειραματιστούν σε όλα τα πεδία (ζωγραφική, κεραμική, ζαχαροπλαστική, κατασκευές, δημιουργική γραφή, ρομποτική, θέατρο, μουσικοκινητική), επιλέγοντας όποιο από τα ολιγομελή τμήματα θέλουν να ασχοληθούν περαιτέρω και να βρουν τη δική τους κλίση.

Εδώ η τέχνη δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά δίνεται μεγάλη σημασία στο ταξίδι, μέσω του οποίου τα παιδιά θα μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρίες με στόχο να κρατήσουν το δημιουργικό κομμάτι τους αγνό και ανεπηρέαστο!

Δευτ.-Παρ. από τις 17:00, Σάβ. πρωί.