Kjubo: Εδώ θα έρθουν πιο κοντά οι γονείς με τα παιδιά τους!

Kjubo: Εδώ θα έρθουν πιο κοντά οι γονείς με τα παιδιά τους!

Η φιλοσοφία του Kjubo είναι να φέρει στην καθημερινότητα πιο κοντά όλη την οικογένεια και προτρέπει τους γονείς να περνούν γόνιμο χρόνο με τα παιδιά τους σε έναν χώρο όπου η διασκέδαση και η wellness διάθεση... χτυπάει πορτοκαλί (επίσημο χρώμα της Kjubo Motion Arena)!

Η ηλικία σε αυτήν τη motion arena δεν έχει καμία σημασία αφού για όλους υπάρχει μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα να κάνουν! Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, όταν οι μεγαλύτεροι ασκούνται στο νέο γυμναστήριο ενηλίκων, τα παιδιά απολαμβάνουν δεξιότητες indoor parkour επιχειρώντας να αναρριχηθούν, ισορροπήσουν ή προσγειωθούν ανάλογα τα προπονητικά σενάρια που έχουν δημιουργήσει οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές τoυ Kjubo.

Σύμμαχος όλων ο καινοτόμος, πιστοποιημένος εξοπλισμός ολυμπιακών προδιαγραφών που καθοδηγεί και προστατεύει πλήρως τα παιδιά ώστε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους ξανά και ξανά.

Μέσα από δημιουργική και εξερευνητική προσέγγιση οι μικροί μας φίλοι γυμνάζονται, γίνονται πιο ευέλικτοι, αποκτούν αυτοπεποίθηση, κοινωνικοποιούνται και κυρίως... διασκεδάζουν!

Και στο τέλος, όλη η οικογένεια μαζί μπορεί να αποθεραπευτεί στο ζεστό και φιλόξενο wellness cafe και να δοκιμάσει απολαυστικά ροφήματα και λαχταριστά υγιεινά πιάτα. Καθημερινά 08:00- 21:00 (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί πραγματοποιούνται μόνο πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις).

HIGHLIGHT
Τα πάρτυ και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί!
The parties and the events that take place every Saturday afternoon and Sunday morning!

EXTRA
Η επιτυχία του Kjubo θα ταξιδέψει και εκτός Ελλάδας, αφού σύντομα θα ανοίξει υποκατάστημα στο Λονδίνο.
The success of Kjubo will travel outside Greece, since it will open a branch in London soon.

ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ 74, ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ. 210 8077100, WWW.KJUBO.GR