Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μόλις ήρθαν τα νέα από τα IKEA - Η είδηση που ενδιαφέρει τους γονείς

Προσφορές που κάνουν... χαμό!

Μόλις ήρθαν τα νέα από τα IKEA - Η είδηση που ενδιαφέρει τους γονείς
ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙ 29.08.2020 16:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγο ήρθαν μερικά πολύ "καυτά" νέα από τα καταστήματα IKEA, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν. Η συγκεκριμένη είδηση ενδιαφέρει όλους τους γονείς και οι προσφορές που θα βρείτε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων θα σας πάρει το μυαλό!

H σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο καιρό και γι΄αυτό το λόγο, όλοι οι γονείς πρέπει να είναι συντονισμένοι προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα για τους μικρούς μαθητές.

Πολύ χαμηλές είναι οι τιμές και για τα γραφεία. Δείτε εδώ τις προσφορές.

Αυτά είναι τα νέα που ήρθαν από τα IKEA

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει μόνο για τα μέλη του προγράμματος go4more και αφορά σε αγορές που θα πραγματοποιηθούν με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 24/8/2020 μέχρι 12/9/2020 στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Δεν ισχύει για τις Υπηρεσίες ΙΚΕΑ.
  • Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα go4more στο go4more.gr

Στα IKEA το αντικείμενο που θέλουν για το σπίτι όλες οι νοικοκυρές

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα IKEA και έτσι αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις το αντικείμενο που θα ήθελαν να έχουν όλες οι νοικοκυρές στο σπίτι τους για να γλιτώσουν χώρο, στην πιο σούπερ τιμή. Τρέξε λοιπόν να το κάνεις δικό σου και δε χάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα έπιπλο που θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς να το βάλεις στο μπάνιο, στην κουζίνα ακόμα και στο μπαλκόνι και θα ξεφορτωθείς μπόλικο χώρο.

IKEA αποθηκευτικός χώρος

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 14,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Τα μάθατε ωστόσο για την ηθοποιό που την πέταξαν έξω από ένα κατάστημα ΙΚΕΑ; Δείτε εδώ τι συνέβη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Η ΙΚΕΑ υποδέχεται το Σεπτέμβρη με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε νέο ξεκίνημα!

TAGS
Share