4 δοκιμασμένα κόλπα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

4 δοκιμασμένα κόλπα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να μην ξεκολλάει από πάνω σου!
Όπως αντιλαμβάνεστε η απάντηση στην ερώτηση πως να τον κάνω να με ερωτευτεί, δεν είναι κάτι στάνταρ ούτε και μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί με κάποιο μαγικό φίλτρο.

Το όλο κόλπο είναι να μπορέσουμε να του μπούμε στο μυαλό, ίσως μερικές φορές και με κάποιες ελαφρώς ανορθόδοξες μεθόδους...

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες, γνωρίζουμε τον άντρα που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους αλλά αυτός... αδιαφορεί! Ε όχι, δεν θα τον αφήσουμε έτσι να φύγει, αμαχητί, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον τυλίξουμε!

Δείτε ακόμη:10 απλά πράγματα που κάνει ένας άντρας όταν σε γουστάρει πραγματικά!

Κάνε τον να σε ποθεί

όμορφη γυναίκαΑρχικά ίσως το 1ο πράγμα το οποίο στην αρχή παίζει ρόλο, είναι το να του αρέσουμε κι εμείς.

Εντάξει, γυναίκες είμαστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Το ιδανικότερο είναι να βάλουμε τη φαντασία του να δουλέψει με πρωταγωνίστρια φυσικά εμάς...

Το κατάλληλο ντύσιμο και η διακριτική επίδειξη των προσόντων μας (όχι η πολύ προκλητική όμως), θα βοηθήσει σε αυτό.

Επίσης λίγο κατάλληλο μακιγιάζ και το εύστοχο διακριτικό ερωτικό άρωμα θα μας αναδείξει ως μία αρκετά γλυκιά κοπέλα που με το κατάλληλο ελαφρώς προκλητικό ντύσιμο και τις κατάλληλες κινήσεις, θα αρχίσουμε να του τραβάμε την προσοχή και να ξεκινήσει η φαντασία του να εστιάζει σε εμάς...

Νάζια αλλά... με μέτρο

ναζιάρα γυναίκαΤώρα, αφού έχουμε συμπληρώσει το προφίλ μας βάσει εμφάνισης, θα πρέπει να στρατολογήσουμε λίγα ναζάκια ώστε να του τραβήξουμε την προσοχή του και να αρχίσουμε να μονοπωλούμε επάνω του.

Όχι να πέσουμε με τα μούτρα, αλλά λίγα ναζάκια είναι ότι πρέπει για να τον "ενεργοποιήσουμε"!

Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως γενικά οι χειρισμοί μας απέναντί του θα πρέπει να είναι λεπτεπίλεπτοι αν θέλουμε να τον κάνουμε να μας ερωτευτεί.

Δεν θα πρέπει να μας θεωρήσει ότι είμαστε εύκολες ή ότι είμαστε "χαζοβιόλες" μιας και κανένας άντρας δεν θα ήθελε μία τέτοια γυναίκα για μία πραγματικά ποιοτική σχέση.

Οι σχέσεις σήμερα απαιτούν γενικά και από τους δύο να υπάρχει πάντα κάτι για το οποίο ο ένας θα θαυμάζει στον άλλον, καθώς επίσης και οι δύο θα λατρεύουν κάποια πράγματα από τον άλλον, είτε στον χαρακτήρα - στη συμπεριφορά, είτε και στην εμφάνιση.

Δείτε ακόμη:Γιατί ο έρωτας δεν είναι αρκετός σε μια σχέση και πρέπει να τον χωρίσεις;

Ζήλια...

κάνε τον άντρα να ζηλέψειΕδώ προσοχή! Για να τον κάνουμε να ζηλέψει, θα πρέπει πρώτα να τον έχουμε "ενεργοποιήσει".

Κοινώς θα πρέπει πρώτα να έχουμε κερδίσει κάποια θέση στο μυαλό του και έπειτα να παίξουμε λίγο με αυτό ώστε να κερδίσουμε κι άλλους πόντους.

Με λίγη ζήλια θα το πετύχουμε αυτό, με πολύ ζήλια ίσως αποβεί καταστροφικό.

Οπότε προσοχή εδώ, αλλιώς τον χάσαμε.

Σκωτσέζικο ντουζ

άντρας αναρωτιέταιΣτην τελική ευθεία έχουμε το σκωτσέζικο ντουζ το οποίο πλέον θα μας βοηθήσει να τρυπώσουμε για τα καλά μέσα στην καρδιά του και αποτελεί το τελικό στάδιο όχι μόνο για να τον κάνουμε να μας θέλει, αλλά για να τον κάνουμε να μας ερωτευτεί.

Η κυριολεκτική έννοια του σκωτσέζικου ντουζ είναι μία κρύο, μία ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του ντουζ.

Έτσι λοιπόν θα φερθούμε και εμείς κατά τη διάρκεια του φλερτ!

Πρώτα θα τον κάνουμε να νομίζει ότι τον ποθούμε. Έπειτα θα φερθούμε λίγο αδιάφορα. Αυτός λοιπόν θα αναρωτηθεί:

τι στο καλό συμβαίνει με αυτήν, εγώ νόμιζα ότι ενδιαφέρεται και τώρα αδιαφορεί

Όταν θα το σκεφτεί αυτό, τότε θα προσπαθήσει να "κερδίσει την μάχη" προσπαθώντας να εξαλείψει την αμφιβολία αυτή.

Τότε εμείς θα αρχίσουμε σιγά σιγά να "χάνουμε τις μάχες αυτές" κάνοντάς τον να νομίζει ότι ανακτάει έδαφος όσον αφορά το μεταξύ μας παιχνίδι...

Έτσι ξεκινάει να ασχολείται μαζί μας...

Εδώ θα πρέπει να του παραχωρήσουμε νίκες λίγο λίγο γιατί αλλιώς θα τον χάσουμε, είναι επικίνδυνο αλλά και επίσης αποτελεσματικό.

Δείτε ακόμη: Είσαι σχεσάκιας; Αυτοί είναι οι 4 χαρακτήρες που θα συναντήσεις σε μια σχέση!

Η τακτική αυτή έχει ως στόχο να τον κάνουμε να κολλήσει μαζί μας κι έτσι να μας ερωτευτεί, φυσικά πάντα με γνώμονα όχι να τον ταλαιπωρήσουμε χωρίς να γίνει τίποτα αλλά να τον κάνουμε ταίρι μας!

Καλή επιτυχία και να θυμάστε: δεν έχετε να χάσετε τίποτα, διεκδικήστε τον!